• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kasaları Mardin’e, saati de Mersin’e gömdüler

Kasaları Mardin’e, saati de Mersin’e gömdüler
Seçim bitti ama sonuçları hala tartışılıyor.

Bu arada Ankara başta olmak üzere, birçok ilde “oyların yeniden sayımı” gündemde. Trafoya grip elektrik kesintisine neden olan “kedi” vs. derken, AKP seçimi ağzına gözüne bulaştırdı!

PARA KASALARI MARDİN’E GÖMÜLDÜ

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin milletvekili.
Oğlu Barış’ın Boğaz manzaralı lüks plazadaki evinde bulunan, para sayma makinesi ve 7 büyük kasa 17 Aralık’tan bu yana sürekli konuşuldu.

Önce üç-beş kuruş sonra trilyon dediği evdeki paralar, hiç unutulmadı.
Eski Bakan, seçim bölgesi Mardin’de seçmenleri inandırmak ve oyların yine AKP’ye verilmesini sağlamak için çok çırpındı. Haftalarca Mardin’i dolaştı.

Mardinliler, AKP’yi ve Muammer Güler’i; para sayma makinesi ve 7 para kasası ile Mardin’e gömdüler; AKP’li adayı da belediye başkanı seçmediler.

700 BİN TL’LİK SAAT DE MERSİN’E GÖMÜLDÜ

17 Aralık sonrası, İsviçre’den getirtilen 700 bin liralık Patec Philippe saati ile gündeme gelen, Zafer Çağlayan Mersin milletvekili idi..

Türkiye’ye girişte gümrük görevlisine gösterilmeyen ve126 bin TL Gümrük Vergisi ödenmeyen bu saatin vergisi, cezası, gümrük vergisi kaçağı ve hapis cezası hâlâ sorgulanmadı.

Gümrüklerden sorumlu Bakan sorgulamadı ama Mersin halkı sorguladı.
“Oylarınızı AKP’li adaya verin” diye çırpınan, Zafer Çağlayan’ı ve saatini Mersin’e gömdüler; AKP’li adayı da belediye başkanı seçmediler.

DİĞER GÖMÜLENLER

Bakara suresi ile “Bakara makara” diye alay eden, Reza’dan 1.5 milyon dolar aldığı yönünde haberler çıkan Egemen Bağış, İstanbul Kadıköy bölgesi milletvekiliydi. O da Kadıköy bölgesinde “Oylarınızı AKP’li adaya verin” diye çırpındı ama onu da Bakara suresi okuyarak, Kadıköy’e gömdüler; AKP’li adayı seçmediler.

Havuza toplanan yüz milyonlarca dolar ile gündeme gelen, bacanağı İzmir’de tutuklanan Binali Yıldırım da İzmir’den belediye başkanı seçilmek istedi. İzmir onu da İzmir’e gömdü ve belediye başkanı seçmedi…
Bunlar da 30 Mart seçimlerinin, dikkati çeken bir di
ğer yönü…

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim