• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Kartepe’de kanal park projesi hızla ilerliyor

Kartepe’de kanal park projesi hızla ilerliyor
Kartepe Belediyesi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı...

Kartepe Belediyesi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu'ndaki çalışmalar hızla ilerliyor.

Gelişen dünyada insanları şehrin yorucu ve yıpratıcı yaşamından uzaklaştırmak adına Kartepe Belediyesi yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin iş birliğinde Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri sınırları içinde yapılan park ve yürüyüş yollarını içeren Kanal Park Projesi'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Kartepe ilçesinde farklı bölgelerde dinlence ve oyun parklarını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında toplamda 19 bin metrekarelik alanda planlanan Kanal Park Projesinde fitness aletleri, futbol sahası, yürüyüş yolları, kamelyaları, çocuk oyun grupları ve kafesi bir bütünlük oluşturacak şekilde dizayn edildi. Ekipler projenin ilk etabında sert zemin yapımlarını tamamladıktan sonra park alanında bitkilendirme, sulama sistemi kurulması, aydınlatma direklerinin, kamelya ve fitness aletleri montajlarını da tamamladı.

Kartepe ilçesine renk katacak ve yeni bir soluk getirecek Kanal Park Projesi çerçevesinde etap etap yürütülen çalışmalar hızla ilerliyor. Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri sakinlerine yönelik gerçekleştirilen projede en kısa sürede parkın diğer eksiklikleri de tamamlanarak aktif kullanımına sunulması hedefleniyor. Bu kapsamda Kanal Park Projesiyle birlikte yapımına hız verilen Kanal Park Yürüyüş Yolu'ndaki çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kartepe’de kanal park projesi hızla ilerliyor

Kartepe’de kanal park projesi hızla ilerliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim