• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Kartepe’de Etkili İletişim Semineri

Kartepe’de Etkili İletişim Semineri
Kartepe Belediyesi personelinin gelişimine katkı da bulunmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi personelinin gelişimine katkı da bulunmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi, kurum içi personeline yönelik etkili iletişim semineri düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeli ve mahalle muhtarlarının katılımı ile iki oturumda düzenlenen seminer, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Yrd. Doç. Dr. İhsan Karlı ilk oturumda belediye çalışanlarına ikinci oturumda da mahalle muhtarlarına etkili iletişim konusunda bilgi verdi.

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz'in ev sahipliği yaptığı etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Muhtarlık İşleri Koordinatörü Şemistan Subaşı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Biçer, Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Deniz Dalgıç, mahalle muhtarları ve birim çalışanları hazır bulundu. Seminerde Yrd. Doç. Dr. İhsan Karlı, katılımcılara, etkili iletişim, beden dili ve protokol kurallarının yanı sıra, vatandaşla daha sağlıklı iletişim kurulması ve kaliteli hizmet sunulması yönünde detaylı bilgiler aktardı.

Yrd. Doç. Dr. İhsan Karlı, özellikle iletişimin ana maddesi etkin dinleme olduğunu, kişiler arası bu süreçte televizyon ve telefon gibi dikkat dağıtıcılardan uzak durulması gerektiğini belirtti. Sosyal medya bağımlılığına da dikkat çeken Karlı, çocukların bundan uzak tutulması gerektiğini kaydetti. Karlı, 2 yaşına kadar çocukların gelişimlerini engelleyecek televizyondan uzak tutulmasını da tavsiye etti. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Karlı'ya, seminer sonunda Başkan Üzülmez adına teşekkür belgesini Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz takdim etti.

Eğitime katılan tüm muhtarlar katılım sertifikalarını aldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tüm muhtarlar adına Muhtarlık İşleri Koordinatörü Şemistan Subaşı, "Muhtarlık kurumunun daha sağlıklı ve kaliteli işleyebilmesi için tüm muhtar arkadaşlarımıza yönelik eğitim seminerleri düzenleten başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın önderliğinde, tüm muhtarlarımızla uyum ve beraberlik içerisinde dünyadaki değişime ve gelişime ayak uydurarak Kartepe'yi daha da güzelleştirmeye gayret edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim