• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kartepe Mtal, Başkan Üzülmez’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Kartepe Mtal, Başkan Üzülmez’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
Genç Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası finalisti Kartepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Genç Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası finalisti Kartepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Aksaray'da yapılan Liseler arası Genç Kızlar Futsal Türkiye finallerinde Kocaeli'ni temsil eden Kartepe MTAL, finalde Amasya'ya 3-2 yenilmişti. Türkiye ikincisi olan Kartepe MTAL şampiyona süresince kendilerine destek veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez, ziyaretine gelen Kartepe MTAL Okul Müdürü Cevdet Ofluoğlu ve beraberindeki Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Anlar, Berna Şenol ve oyuncu kızları makamında ağırladı.

Kartepe MTAL Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Anlar, Kocaeli ve Kartepe'yi en iyi şekilde temsil eden takım oyuncularına Başkan Üzülmez'in huzurunda bir kez daha teşekkür etti. Başkan Üzülmez ve ekibine şampiyona süresince verdiği yardım ve destekler için teşekkür eden Anlar, "Kızlarımız sizlerden aldığı destek ile ellerinden gelen gayreti gösterdi. Gelecek yıl şampiyon olmak hedefindeki kızlarımız elde ettikleri başarıyı sizlerle paylaşmak istedi. Bize güvenen ve destekleri ile moral veren sizlere bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden ve tek tek tebrik eden Başkan Üzülmez'e Kartepe MTAL Takım oyuncuları forma hediye etti. Kartepe MTAL Takımı yönetici ve oyuncularının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Şampiyona boyunca sizleri yakından takip ettim. Elde ettiğiniz başarı büyüktür. Sizler gönüllerin şampiyonusunuz. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Kartepe'yi en iyi şekilde temsil ettiğinizi düşünüyorum. Bu azim ve çalışkanlıkla daha büyük başarılara da imza atacaksınız inşallah" şeklinde konuştu.

Başkan Üzülmez, başarılı sporculara tek tek hediyelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim