• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kartepe Doğa Sporları Turizm Çalıştayına Hazırlanıyor

Kartepe Doğa Sporları Turizm Çalıştayına Hazırlanıyor
Kartepe Park Otel'de yapılacak Doğa Sporları Turizm Çalıştayı ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Kartepe Park Otel'de yapılacak Doğa Sporları Turizm Çalıştayı ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Kartepe Park Otel'de 27-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak Doğa Sporları Turizm Çalıştayı ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde Kartepe Belediyesi yetkilileri, Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri ile de değerlendirmelerde bulundu. Kartepe'ye değer katan çalışmalar içerisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin coğrafi yapısının avantajlarını da en etkili şekilde kullanmayı hedefliyor. Mevcut doğal yapısı ile pek çok spor branşının yapılabildiği Kartepe'de Dağ ve Göl Spor Turizmini canlandırmak adına 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel'de "Kartepe Belediyesi Doğa Sporları Turizm Çalıştayı" düzenlenecek.

Kartepe Belediyesi öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Genel Müdürlüğü, Federasyon Temsilcileri ve Federasyon İl Temsilcileri, dernekler, acenteler, bölgedeki ünlü spor adamları, yerel ve ulusal basın mensupları ve yazarların katılımı ile düzenlenecek çalıştayın hazırlıkları ile ilgili değerlendirme toplantılarının biri de Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Çalıştay hazırlıklarının gözden geçirildiği değerlendirme toplantısı için Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Belediye Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Turizm Birimi Sorumlusu Halit Koç, KOÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. Adem Yavaş ve Kartepe Park Otel Müdür Yardımcısı İsmail Kılıçarslan ile yüksekokul binasında biraraya geldi.

Kartepe Belediyesi çalıştay kurul üyeleri, akademisyenler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ile de çalışmalar üzerinden geçme fırsatı buldular. Görüşmelerde, ilçedeki dağ ve göl spor turizminin canlandırılması adına düzenlenecek çalıştayın verimli geçmesi için yapılacak çalışmalar ve sunumlar değerlendirildi. Başkan Üzülmez'in hassasiyet gösterdiği programın kusursuz geçmesi adına çalıştaya sayılı günler kala çalıştay kurul üyeleri hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim