• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kartepe Belediyesi’nden Sıcacık Bir Yuva

Kartepe Belediyesi’nden Sıcacık Bir Yuva
Kartepe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi son olarak, Kartepe'de yaşayan Tanrıverdi Ailesini sevindirdi. Kartepe Belediyesi'nin yeni bir yuvaya kavuşturduğu Ayşe Tanrıverdi sevincini, "Çocuklarımın artık sıcacık bir yuvası var" ifadesiyle dile getirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, devletin şefkat elini ihtiyaç sahibi Kartepelilerle buluşturuyor. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiren Kartepe Belediyesi yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımlarla yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Kartepe ilçesi Şirinsulhiye mahallesinde eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi Ayşe Tanrıverdi'ye de bu kapsamda, Temelden çatısına kadar yapılan yardım sayesinde artık sıcak bir yuvası oldu.

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yardım ile sıcak bir yuvaya kavuşan Ayşe Tanrıverdi, "Kartepe Belediyesi'nin destekleriyle artık kendime ait bir evim oldu" dedi. Yeni yuvalarına giren aile fertlerinin birlikte yaşadıkları mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tanrıverdi, "İki çocuğumla birlikte artık bu güzel evde yaşayacağım. Kartepe Belediyesi'ne çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim devletimizi, milletimizi tüm kötülüklerden korusun. Kartepe Belediyesi geleceğimize umut oldu" dedi.

Kartepe Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara sıcak yemek yardımı, erzak yardımı, evde bakım hizmeti gibi geniş bir yelpazede yardımlarda bulunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Atilla Karagöz, "Kartepelilere hizmet anlamında pek çok projeyi hayata geçiren başkanımız Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilik hizmetlerinin kesintisiz uygulanması için görev yapmaktayız. Yardımların adil ve hakkaniyet ölçüsünde gerçekleşmesi için ekiplerimiz başvuruları titizlikle incelerken muhtarlarımızla da koordineli çalışarak ihtiyaçları karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim