• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Kartepe Belediyesi Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzaladı

Kartepe Belediyesi Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzaladı
Kartepe Belediyesi, Bem-Bir Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaladı.

Kartepe Belediyesi, Bem-Bir Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaladı.

Kartepe Belediye Başkanlığı ile Bem-Bir Sen arasında 132 memuru ilgilendiren sosyal denge tazminatı sözleşmesi, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve sendika yetkilileri arasında imzalandı. Çalışanlarla bir takım halinde harcadıkları emeğin ve mesainin karşılığını verdiklerine dikkat çeken Başkan Üzülmez, ilçe belediyeleri arasında ilk sözleşme imzalayan belediye olmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 132 memuru ilgilendiren sosyal denge tazminatı için Bem-Bir Sen ile karşılıklı sözleşme imzaladı. Kamu görevlilerine toplu sözleşme yetkisinin tanınması ardından 2012 yılında yürürlüğe giren ve 1 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihlerini kapsayan yeni sözleşme için taraflar arasında anlaşma sağlandı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in makamında gerçekleşen imza töreninde Bem-Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve yöneticileri, Kartepe Belediyesi Temsilcisi Nurdoğan Tuncel ile Kartepe Belediyesi Başkan Yarımcısı Mehmet Filiz hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Bem-Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen, "Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve ekibinden gördüğümüz sıcak ilgi için öncelikle memur arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Sözleşme ile memur arkadaşlar bu bedelleri aldıktan sonra daha rahat bir yaşam süreceklerine inanıyorum. Kocaeli bölgesinde ilk uygulayan belediye olması nedeniyle başkanımıza ayrıca teşekkür ederim. Bugün imzaladığımız sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İş hayatından gelen ve belediye tecrübesi olan biri olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Çalışanların alın terleri kurumadan maaşlarının düzenli ve zamanında, hak ettikleri ücreti alabilmeleri konusuna dikkat etmekteyiz. Çalışanlarımızla bir takım halinde burada harcadıkları emeğini mesaisinin karşılığını vermek istiyoruz. Bugün imzaladığımız sözleşmede olduğu gibi çalışanlarımızın bu anlamda tatmin olacakları ve aldıkları ile huzurlu olacakları bir ortamı oluşturmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışanlarının verimliliğini her zaman üst düzeye çıkmasını sağlamayı hedeflediklerini de kaydeden Başkan Üzülmez, "Göreve geldiğimiz günden beri işçilerimizin hak ettiği ödemelerini aksatmadan ödemekteyiz. İşçi ve memurlarımıza yönelik bu sözleşmelerle ücret noktasında çalışanlarımızla ahenk içerisindeyiz. İlklerin belediyesi olarak bu sözleşme ile de memurlarımız arasında sözleşme imzalayan ilk ilçe belediyesi olmamızda ayrı bir mutluluk. İş barışının artması bakımından memur arkadaşlarımıza bu sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim