• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kartepe Belediyesi Nisan Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Nisan Meclisi Toplandı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Nisan ayı meclisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Meclisin 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında, 2. Oturumu da Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında meclis üyeleri Ergül Şirin ve Caner Akçil dışında eksiksiz katılımla yapıldı. Meclis toplantısı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi.

Başkan Üzülmez, Nisan ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddelerini görüşmeye açtı. Denetim Komisyonu Raporu bilgi sunumu ardından 1. Oturumda seçimler gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanvekilliğine Zafer Arat, Meclis 2. Başkanvekilliğine Murat Sabri Çakır, meclis katipliklerine Faruk Sarman ve Sevim Balaban, Encümen Üyeliklerine de Zafer Arat, Nurdane Erişti ve Hikmet Çelebi yapılan gizli oylama sonrası seçildi.

Toplantıda Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Köseköy Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazın satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Maşukiye mahallesinde uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis üyeleri teklif yazılarını da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havalesini oy birliği ile kabul etti.

Nisan Ayı 1. Birleşim 2. Oturumunda "2015 mali yılı idare faaliyet raporu" ile ilgili teklif yazısı Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığındaki meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemde yer alan yurt dışı görevlendirmesi ile ilgili teklif yazısı ile Bulgaristan'ın Torlak Belediyesi ile mevcut kardeş belediyecilik kararının iptal edilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Kartepe Belediyesi Nisan Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Nisan Meclisi Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim