• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kartepe Belediyesi Çalışanlarına Sağlık Eğitimi Semineri

Kartepe Belediyesi Çalışanlarına Sağlık Eğitimi Semineri
Kartepe Belediyesi çalışanlarına "Çocuk Hastalıkları Teşhis ve Tedavileri" konusunda bilgilendirme semineri verdi.

Kartepe Belediyesi çalışanlarına "Çocuk Hastalıkları Teşhis ve Tedavileri" konusunda bilgilendirme semineri verdi.

Her ay farklı bir sağlık konusunda çalışanlarına eğitim veren Kartepe Belediyesi, yılın son sağlık eğitimi seminerini de düzenledi. Kartepe Belediyesi personeline "Çocuk Hastalıkları Teşhis ve Tedavileri" konusunda bilgilendirmede bulunan özel bir hastanede görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Erdal Pazar, kış dönemi hastalıklarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen sağlık eğitimi seminerinde Doktor Pazar, çocuk hastalıklarının erken teşhis ve tedavisi, bulaşıcı hastalıklar, aşılar ve kişisel temizlik konularında bilgiler verdi. Kış aylarında yaşanan enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde hekim çocuk ve ailenin bir bütün olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Dr. Pazar, aşının önemine de dikkat çekti.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerleri belirlenen program dahilinde yeni yılda artarak devam edecek.

Öte yandan Kartepe Belediyesi 2015 yılı dördüncü devlet ikramiyelerini işçilerin hesabına yatırdı. Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, Kartepe Belediyesi'nde çalışan 123 işçinin 700-750 TL arasında değişen ikramiyelerinin ödemesini gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür etti.

Kartepe Belediyesi'nde devlet ikramiyelerinin yeni yıl öncesinde yatırılması işçiler tarafından memnuniyetle karşılandı. İkramiyelerin yatırıldığını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Belediyemizin imkanları ölçüsünde personelimizi asla mağdur etmiyoruz. Biz işçilerimizin özlük hakkını verdiğimiz sürece işçiler de canı gönülden çalışacaktır. İşçinin alın teri kurumadan haklarının ödenmesi temel görevlerimizdendir. Bu durum iş barışının ve iş huzurunun yanında işçinin performansını da olumlu etkilemektedir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim