• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kartepe Belediyesi, Bilgin’i Yeni Evine Kavuşturdu

Kartepe Belediyesi, Bilgin’i Yeni Evine Kavuşturdu
Kartepe Belediyesi, ihtiyaç sahibi Bekir Bilgin'i sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Kartepe Belediyesi, ihtiyaç sahibi Bekir Bilgin'i sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Bekir Bilgin adlı ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım elini uzattı. Kartepe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kartepe Belediyesi, Derbent mahallesinde yaşayan uzun yıllar çalışamadığı için emeklilik hakkı da elde edememiş, kimsesiz ve mağdur olan Bekir Bilgin'e sahip çıktı. Belediye, Basra Sokak üzerinde eski bir yapıda oturan Bekir Bilgin'e sahip çıkarak, yeni bir sıcak yuvaya kavuşturdu. Anahtar teslim evine kavuşan Bilgin, ilk gecesini geçirdiği yeni evinde, "Ne diyeceğimi şaşırdım. Kartepe Belediyesi mağduriyetimi giderdi. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi. Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yardım ile harabeye dönmüş yapının yerine 70 metrekarelik tek katlı prefabrike yapıyı Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler hazırladı. Kartepe Belediyesi yetkilileri tarafından "Hayırlı olsun dilekleri" eşliğinde Bilgin'e yeni evinin anahtarları teslim edildi.

Yapılan yardım sayesinde yeni evine kavuşan Bekir Bilgin, "Hayal bile edemediğim bir gelişme yaşadım. Eski 70 yılık bina yerine anahtar teslim bir eve kavuştum. Dün gece ilk defa yeni yuvamda uyudum. Ne diyeceğimi şaşırdım. Allah razı olsun. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, benim mağduriyetimi giderdi. Bundan sonra başkanımıza ve bana bu imkanı sunan yetkililere dua edeceğim. Yıllar öncesi yaptığım cahillik nedeniyle emekli bile olamadım. Bana sahip çıkan ve sıcak bir yuvaya kavuşturan devletimize ve milletimize Allah zeval vermesin" dedi.

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Atilla Karagöz, "İlçede ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara sıcak yemek yardımı, erzak yardımı, evde bakım hizmeti gibi geniş bir yelpazede yardımlar yanında hemşehrilerimizin sıcak yuvaya kavuşturulmasında Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatlarıyla çalışmalarda bulunuyoruz. Kartepelilere hizmet anlamında pek çok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilik hizmetlerinin kesintisiz uygulanması için müdürlük olarak yardımların adil ve hakkaniyet ölçüsünde gerçekleşmesi için ekiplerimizle başvuruları titizlikle inceliyoruz ve muhtarlarımızla da koordineli çalışarak ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim