• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor
Kartal Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma ile Kartal'daki ücretsiz kablosuz internet erişim noktalarının sayısı 15'e çıkarıldı.

Kartal Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma ile Kartal'daki ücretsiz kablosuz internet erişim noktalarının sayısı 15'e çıkarıldı. Daha önce 8 noktada var olan kablosuz internet erişim noktalarının da tamamen yenilendiği çalışma sonucunda Kartal halkına ücretsiz ve güvenli kablosuz internet erişimi hizmeti verilmeye başlandı.

Kartal'da halka ücretsiz internet sağlamak üzere çalışma başlatan Kartal Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, 15 farklı noktada yapılan çalışma sonucunda kaliteli ve güvenli kablosuz internet hizmeti vermeye başladı. Daha önce var olan 8 farklı noktadaki vericiler de yenilenerek merkezi noktalarda toplandı. Yapılan teknolojik yatırım ile Kartallıların güvenli bir şekilde kaliteli internet hizmeti almasını sağlayan Kartal Belediyesi, 7 farklı noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilmesini sağladı. Çekim gücü ve teknolojinin yenilendiği noktalarla birlikte Kartallılar ücretsiz olarak daha verimli internet kullanma olanağına kavuştular. Yapılan çalışma ile lokasyon bazlı internet hizmetinden merkezi sisteme geçildi ve sistem daha güvenli ve kontrollü hale getirildi. Vatandaşların güvenli internet kullanmaları için son teknolojiye sahip cihazların ve en güncel yazılımların kullanıldığı bu kapsamlı çalışma sonucunda pek çok farklı noktada Wi-Fi cihazlarının güçlerinin verimli kullanılabilmesi için yeni direkler yerleştirildi. Sistem, 5651 sayılı yasa gereği kullanıcıların bilgilerini kayıt alına alarak yasak ve kötü niyetli sitelerden vatandaşı korurken aynı zamanda kullanıcılara 50 Mbs hızında internet hızı sunuyor. Sistem uzmanlarının Kartalnet altyapısını gerçek zamanlı izlemesini de olanaklı kılan sistemden faydalanmak için Wi-Fi ağına bir kez bağlanıp TC kimlik numarası ile üyelik formunu doldurmak yeterli. Telefona gönderilen aktivasyon kodu ve kullanıcının kendisinin belirlediği şifre ile giriş yapılan sitemden internete kablosuz olarak bağlanmak vatandaşa Kartal Belediyesi tarafından sunulan ücretsiz hizmetlerden biri. Vatandaşın bir kez şifresini kullanarak sisteme girmesi yeterli oluyor ve her seferinden yeniden şifre girmesi gerekmiyor. Kartal'ın farklı noktalarında bulunan ücretsiz kablosuz internet erişim noktaları şöyle:

"1. Bülent Ecevit Nikah Salonu

2. Kartal Meydanı ve Kartal Belediyesi Sahil Binası civarı

3. Neyzen Teyvik Meydanı ve Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi önü

4. Yukarı Mahalle Yeni Camii

5. Kartallı Kazım Meydanı ve Parkı

6. Kartal Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

7. Mehmet Ali Büklü Parkı

8. Çifteler Parkı

9. Çınar Caddesi

10. Uğur Mumcu Mahallesi girişi

11. Uğur Mumcu Mahallesi Bingöl Sitesi civarı

12. Yakacık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi

13. Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi

14. Hürriyet Mahallesi Yaşlı Bakımevi (Huzurevi)

15. Hürriyet Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi".

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor

Kartal’a Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Hizmeti Veriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim