• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kartal'a Demba Ba ve Gökhan Töre şoku

Kartal'a Demba Ba ve Gökhan Töre şoku
UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Liverpool'u konuk edecek Beşiktaş'ta Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

BJK TV'ye konuşan Ertuğrul Karanlık, Eskişehirspor maçında kadroda yer almayan Demba Ba'nın, Çarşamba günü antrenmana katılma ihtimalinin olduğunu ifade etti. Yıldız golcü, Çarşamba günü antrenmana katılması halinde, bir antrenmanla Liverpool karşısına çıkacak. Gökhan Töre'nin de İngiliz ekibi karşısında oynamasının zor olduğu belirtildi.

Ertuğrul Karanlık, Demba Ba'nın Liverpool maçı öncesi de bir sıkıntısının bulunduğunu belirterek, "Demba Ba'nın sakatlığı dün olmadı, bu sıkıntı aslında Liverpool maçı öncesinde vardı. Bursaspor'a karşı kendi sahamızda oynadığımız maçta bir pozisyonda kalçasıyla ilgili sıkıntı yaşamıştı. Bazı uygulamaları yaptık ve Liverpool maçına çıktı. Sıkıntısı büyümeden maçı bitirdi" dedi.

Bu tür sorunların iki günde geçmediğini vurgulayan Karanlık, şunları kaydetti:
 

"Eskişehir'de ısınmaya kadar oynayıp oynayamayacağı tam belli değildi. Çünkü bazı pozisyonlarda sol kalçasındaki problem hareketlerini engelliyordu. Isınmanın başlarında oynayacak durumda olmadığını gördük. Hatta kulübede bile oturacak durumda değildi. İstanbul'a döndükten sonra gece hemen tedavisine devam ettik. Sol kalçasına yoğun bir tedavi uyguluyoruz. Demba Ba'nın 2 gün dinlenme programı bulunuyor. Bugünü ve yarını istirahatle geçirecek. İnşallah çarşamba günü antrenmana katılır. O zaman durumunu daha net görebileceğiz."

"GÖKHAN TÖRE'DE HER ŞEYİ ZORLUYORUZ"

Ertuğrul Karanlık, bir diğer sakat futbolcu Gökhan Töre'ye değinerek, "Liverpool maçında darbe aldı ve sol ayak bileğini burktu. Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ını çektik ve ayağının yan bağlarında zedelenme belirtisi gördük. Bağlardaki bu tür sıkıntıları da 2 günde geçirme durumumuz yok" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'nin tedavilerini uyguladıklarını da dile getiren Karanlık, "Bugün için antrenmana çıkması mümkün değil. Hedefimiz en az riskli şekilde kısa sürede takıma geri vermek. Perşembe günü için her şeyi zorluyoruz" şeklinde görüş bildirdi.

Ertuğrul Karanlık, Eskişehirspor maçında kafası yarılan Mustafa Pektemek'e 4 dikiş attıklarını, Cenk Tosun'u ayak tabanında bulunan problem nedeniyle kendini yüzde 100 iyi hissetmediği için zorlamadıklarını kaydetti.

Kaleci Tolga Zengin'in tedavisini sürdürdüklerini ifade eden Karanlık, iki hafta önce ameliyat olan Alexander Milosevic'in ise bugün Acıbadem Hastanesi'nde bulunan bir cihazda koşulara başlayacağını ve önümüzdeki iki hafta boyunca da bu cihazda çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim