• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Karsspor yönetimi: Kars spor şehri olsun

Karsspor yönetimi: Kars spor şehri olsun
Karsspor yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl içinde ve il dışında Karslıları takımlarına sahip çıkmaya davet eden yöneticiler şehrin...

Karsspor yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl içinde ve il dışında Karslıları takımlarına sahip çıkmaya davet eden yöneticiler şehrin ekonomik kalkınması için kamp turizmi tavsiyesinde bulundu. Slogan "Kars spor şehri olsun" oldu.

Karsspor tesislerinde gerçekleşen buluşma, kahvaltı ile başladı. Takımın yaşadığı sorunlar dile getirildi. Çözüm için çalınmadık kapı bırakılmayacağı paylaşıldı. Yönetim adına görüşlerini aktaran Başkan Yardımcısı Alper Tunga Kılıç, Karsspor'a herkesin sahip çıkmasını istedi.

Kılıç, basın mensuplarının bu süreçte yanlarında olmasından mutlu olduklarını söyledi. Karsspor'un sorunlarının çözümünde basının yanlarında olmasının önemli olduğunu aktaran Kılıç; "Bugün bu toplantıya katılarak basınımız sorumluluk aldı. Bu çok önemli ve örnek bir davranıştır." dedi.

'KARSSPOR İÇİN HERKESİ ZİYARET EDECEĞİZ KÜSME KIRILMA OLMAYACAK'

Karsspor'un büyük bir camia olduğunu ifade eden Kılıç, bu çerçevede herkesin yapması gereken görevler olduğunu, kendilerinin ise burada görevlerinin kurumu daha başarılı hale getirmek olduğunu ifade ederek, "Bizler her kurumu ziyaret edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüşeceğiz. Kimseye kösmeyeceğiz kırılmayacağız. Bu ziyaretlerimizden olumlu neticeler alacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Sporun her şehir için önemli bir dinamik olduğuna vurgu yapan Kılıç, Karsspor ile ilgili gelişmelerden ilin en ucra köşesindeki hemşehrilerinin de haberdar olmasını isterken, diğer illerde olduğu gibi takımlarına gibi sahip çıkmalarını beklediğini ifade etti.

Kılıç, şehrin spor potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, bu çerçevede tabiatın ve diğer şartlarının yanında şehrin gençlerinin fiziksel yapılarının spor için müsait olduğuna dikkat çekti.

Karsspor yöneticisi Kılıç, "Kars eğer diğer alanlarda gelişemiyor ise veya uzun vadede bir gelişime bu şekilde sağlanamıyor ise Kars'ın spor şehri olması ele alınmalı. Kars'ımıza spor şehri kimliği kazandırılması noktasında çalışmalar olmalı. Kurumlar ve milletvekilleri harekete geçmeli, buna bağlı alt yapı ile dünyada Kars'tan kaliteli sporcular yetişir algısını yerleştirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Cihan

Karsspor yönetimi: Kars spor şehri olsun

Karsspor yönetimi: Kars spor şehri olsun

Karsspor yönetimi: Kars spor şehri olsun

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim