• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti
Pazar günü oynanacak Göztepe mücadelesine hazırlanan Karşıyaka'da, derbi maçının hazırlıkları sürüyor.

Pazar günü oynanacak Göztepe mücadelesine hazırlanan Karşıyaka'da, derbi maçının hazırlıkları sürüyor. Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Kendimize yakışan oyunu oynayıp ne olursa olsun kazanmak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de pazar günü oynanacak İzmir derbisinde Göztepe ile oynayacak Karşıyaka'da hazırlıklar sürüyor. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde, Teknik Direktör Soner Tolungüç yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Gökhan Ünal katılmadı.

İdman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada uzun süredir kazanamadıklarını hatırlatan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Bu durumu değiştirmek istiyoruz. Özgüven açısından, o kazanma duygusunu yeniden tatmak için rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz kendimizle ilgili sürece bakıyoruz. Geldiğimizden beri oyuncularımıza saha içerisinde kazanma duygusu içerisinde o reaksiyonu göstermek istediğimizi söyledik. Son maçta da ellerinden geleni yaptılar. Oyun disiplinine sadık kalarak kazanılırken kaybedilen bir maçı oynadık. Takımın kendine güveni açsından çok önemliydi ama saha içerisinde bazen istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz" diye konuştu.

"KULÜBÜN DURUMU ORTADA"

Derbiyle ilgili konuşulacak çok bir şey olmadığını ifade eden Tolungüç, "Biz Karşıyaka duruşunu gösterip saha içerisinde kendimize yakışan oyunu oynayıp ne olursa olsun kazanmak ve bu durumu değiştirmek istiyoruz. Kulübümüzün durumu ortada. Geçmişe dönük bir şey düşünmüyoruz. Onu silmek istiyoruz. İzmir derbisinde rakibimiz Göztepe. Her iki takım da büyük camia. Geçmişe dayalı uzun yıllar tatlı bir rekabet vardı. Senede 2 defa oynanan İzmir derbisinin sonuncusu bize nasip olacak. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız" ifadelerini kullandı.

TOLUNGÜÇ SAKATLANDI

İdmanda oyuncularıyla bizzat ilgilenen Tolungüç, ısınma hareketleri esnasında küçük bir sakatlık geçirdi. Bu sırada oyuncular "değiştir" hareketi yaparak sağlık ekibini çağırdı. Teknik Direktör Tolungüç, yapılan kontrolün ardından idmana devam etti.

TISDELL MUHABİRLİĞE SOYUNDU

Karşıyaka'nın renkli geçen idmanında yeşil-kırmızılı ekibin Liberyalı oyuncusu Tisdell, İHA mikrofonunu alarak arkadaşlarına sorular sordu. Muhabirliğe soyunan Tisdell, arkadaşlarının mikrofonun açık olduğunu söylemesinin ardından, mikrofonu bırakıp kaçtı.

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Karşıyaka’da TEK Hedef Derbi Galibiyeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim