• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kars Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış Ülkü Ocakları’na Ziyaret

Kars Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış Ülkü Ocakları’na Ziyaret
Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetiminden oluşan heyet, ilçe ziyaretleri kapsamında Ülkü Ocakları Sarıkamış Teşkilatını ziyaret...

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetiminden oluşan heyet, ilçe ziyaretleri kapsamında Ülkü Ocakları Sarıkamış Teşkilatını ziyaret etti.

Sarıkamış Ülkü Ocağı Başkanı Tolga Bircan, ocak yönetimi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Tolga Adıgüzel, bir süre Bircan ile sohbet etti.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Tolga Adıgüzel, "Bugün bizleri bu soğuk kış gününde bir araya getiren yüce Allah'a binlerce defa şükürler olsun. Kağızman Ocak ziyareti ile başlayıp, Arpaçay Ocak ziyareti ile devam eden ve şimdi de bu karlı, tipili günde Sarıkamış Ocağımızda siz değerli ülküdaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepiniz bu soğuk kış gününde evinizden, işinizden feragat etmiş ve kutlu ocağımıza gelmişsiniz, hoş gelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz" dedi.

"Biz Türk-İslam Ülkücüleri bu ülkenin aydınlık yarınları olarak mukaddes bir davayı omuzladık ve hedefe doğru yola çıktık" diyen Adıgüzel, "Durmadan, bıkmadan, yorulmadan, dinlenmeden yürümeliyiz. Kimileri heybesini parayla, altınla, makamla, mevkiiyle, ikballe, kömürle, makarnayla doldururken, bizlerin heybesinde çile, sabır, şükür, gözyaşı, umut ve mücadele azmimiz vardır. Vatanımız işgal altındadır. Nasıl ki; Çanakkale de, Kurtuluş Savaşı'nda, Sarıkamış Muharebesinde mukaddes vatan toprağını işgalci emperyalist güçlere çiğnetmeyen bir ecdadımız vardıysa şimdi de mukaddes vatan toprağını dahili ve harici düşmanlara çiğnetmeyecek olan bizler varız ve her zaman hazır kıta bekliyoruz. Ulu kocaların duası bizimledir. Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket; yüce Türk Milletinin son kalesi, son savunma hattı, son kurtuluş meşalesidir" diye konuştu.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, "Genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi bu kutlu ocağın çatısı altında toplamak zorundayız. Vatanımızın Irak, Suriye, Mısır, Filistin olmasını istemiyorsak; bölücü zihniyete, satılmış kalemşorlara, kendilerini aydın diye lanse eden örümcek kafalılara fırsat vermemeliyiz. Her günümüz cenaze, her günümüz şehit. Nice kınalı kuzular al bayrağa sarılarak memleketlerine uğurlanıyor, nice aslan parçaları ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içiyor. İçeriden ve dışarıdan işgal altındayız ve bu işgali yaracak yegane güç necip Türk milletidir ve bir an önce necip Türk milleti titreyip kendine dönmelidir. İl il, ilçe ilçe, köy köy, herkese ulaşmalı, her eli sıkmalı, her yüreğe sarılmalıyız. Fitnecilere, fesatçılara, iftiracılara, hainlere, ihanetçilere içimizde, yanımızda, yöremizde yer vermeyeceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda her ülkücü üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Biz seferle emrolunduk, zafer yüce Allah'tandır" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından bir süre Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Bircan ve vatandaşlarla sohbet eden Adıgüzel, Türkiye'nin içinde bulunduğu kaos ortamından bir an evvel çıkması gerektiğini vurguladı. Adıgüzel ve beraberindekiler daha sonra Sarıkamış'tan ayrılarak Kars'a döndüler.

Kars Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış Ülkü Ocakları’na Ziyaret

Kars Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış Ülkü Ocakları’na Ziyaret

Kars Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış Ülkü Ocakları’na Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim