• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Kars Belediyesi’nin Karla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Kars Belediyesi’nin Karla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor
Kars Belediyesi karla mücadele ekipleri, tüm birimleriyle birlikte akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle, kent merkezinde kar temizleme...

Kars Belediyesi karla mücadele ekipleri, tüm birimleriyle birlikte akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle, kent merkezinde kar temizleme seferberliği başlattı.

Belediye ekipleri, yoğun kar yağışından kaynaklı ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için başlattığı karla mücadele çalışmalarını, yollardaki buzlanmalara karşı da sürdürüyor.

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü ve trafiğin yoğun olarak seyrettiği başta Mihralibey Köprüsünün ana bağlantıları ve diğer güzergahlar olmak üzere ana arterler ve caddelerde kar temizleme, kumlama ve tuzlama çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ettiriyor.Belediye ekipleri, tüm imkânları seferber ederek vatandaşlara adeta işkence haline dönen kaldırımlardaki kar birikintileri ile de mücadele ediyor.

Kars Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Yalçın Çelik, "Karla mücadele ekiplerimiz akşam saatlerinde etkisini hızla arttıran kar nedeniyle Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi ve Gaffar Okkan Bulvarı başta olmak üzere kar temizleme, tuzlama ve kumlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Trafik güvenliğini tehlikeye sokmamak için trafik polisleri ile koordineli olarak ekiplerimiz çalışmalarını sabaha kadar devam ettirecek" dedi.

Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise; "Sayın Başkanımız, Belediyemizin tüm birimlerini karla mücadele için seferber etmiştir. Bir yandan kar yağışı devam ederken diğer yandan da ekiplerimiz aralıksız temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Çalışmalar gece-gündüz sürmekte ve vardiya sistemiyle çalışan ekiplerimiz özverili çalışıyor. Sıkıntılı olan bölgelerden gelen ihbarlar da anında değerlendirilerek harekete geçilmekte. Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta'nın direktifleri doğrultusunda ve ilgili birim amirlerinin gözetiminde yürütülen kar temizleme çalışmalarımız aralıksız sürecek" ifadelerine yer verildi.

Kars Belediyesi’nin Karla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Kars Belediyesi’nin Karla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Kars Belediyesi’nin Karla Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim