• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!
Kars Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) önderliğinde yürütülen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında ildeki dezavantajlı...

Kars Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) önderliğinde yürütülen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında ildeki dezavantajlı bireylerin işgücü piyasasına girişlerinin önündeki engellerin kaldırılması ve bireylere verilen eğitimlerin ardından istihdam edilebilirliklerinin arttırılması amaçlanıyor.

İSKEP GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ

Bu kapsamda Kars Belediyesi öncülüğünde Kars İŞKUR Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğiyle 23 Kasım - 16 Aralık 2015 tarihleri arasında Kars Belediyesi'nde Girişimcilik Eğitimleri gerçekleştirildi. 22 kursiyerin katılımı ile gerçekleşen eğitimlerde iş kurma süreçleri, iş planlarının hazırlanması ve hibe destekleri konusunda bilgi verildi.

İSKEP DİĞER PROJELERDEN ÇOK FARKLI

İSKEP projesinin hedeflerinden biri; çeşitli bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri ile hizmet sağlayıcılar, karar alıcılar ve dezavantajlı bireyler arasında diyalog geliştirilmesine yönelik çalışmalardır. Dezavantajlı bireyler ve hizmet sağlayıcılar ile samimi diyaloğun korunması ve devam ettirilmesi İSKEP projesi için son derece önem taşımaktadır.

22 KATILIMCIYA MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

22 katılımcıya Girişimcilik Eğitiminin yanı sıra mezuniyet töreni düzenlenerek İSKEP sertifikaları verilmiştir. Düzenlenen törene Kars Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Bedel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, Teknik Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı, Özel Kalem Müdürü Muhammet Koç, Kars İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, İSKEP İstihdam ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Filiz Güven, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Sosyolog Elif Penmek ve İSKEP Medya ve Tanıtım sorumlusu Ersin Güvercin katıldı.

GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI VERİLECEK VE KOÇLUK HİZMETİ SAĞLANACAK

15 günlük eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Girişimcilik Sertifikaları da verilecektir ve 21 Aralık - 25 Aralık tarihlerinde koçluk hizmeti sağlayacak koçluk uzmanları da İSKEP tarafından sağlanmaktadır.

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!

Kars Belediyesi İskep Girişimcileri Mezun Oldu!

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim