• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı
Kars'ın Milliyetçi Hareket Partili Belediyesi, Güneydoğu'da terör örgütü elemanlarıyla mücadele eden güvenlik görevlilerini unutmadı.

Kars'ın Milliyetçi Hareket Partili Belediyesi, Güneydoğu'da terör örgütü elemanlarıyla mücadele eden güvenlik görevlilerini unutmadı. Özellikle kadınların hazırladığı yöresel yemeklerden oluşan paketler, Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kars Belediyesi Çok Amaçlı Salonu tarihi günlerden birini yaşadı. Kars'ın MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta ve belediye encümenleri ile çalışanlarının katıldığı, "Güvenlik güçlerinin yanındayız" sloganı ile dikkat çeken programda, slayt gösteri ile salonda duygusal anlar yaşandı. Güvenlik güçlerinin bölgedeki yaşantıları, şehit olmaları ve ailelerinin yaşadıkları katılımcıları duygulandırdı.

Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Turgay Kaya'nın açılış konuşmasını yaptığı programda Başkan Murtaza Karaçanta, slayttan çok etkilendiğini, özellikle şehit olan babasının üzerinde dönen çocuğunun kendisini çok etkilediğini ifade etti. Kaya, yapılan çalışmanın önemine vurgu yaptı. Katkısı olan herkese teşekkür eden Başkan, "Slayt gösterisinin peşinden hakikaten konuşmak çok da kolay değil. Doğrusu resmen kilitlendim. Değerli katılımcılar, değerli mesai arkadaşlarım, bu necip millet, İstiklal Savaşı mücadelesi vermiş, bu millet, illaki 3-5 tane baldırı çıplağa meydanı bırakacak değil." dedi.

Başkan Karaçanta ise şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada biz niçin toplandık? Vatan hainleriyle yapmış olduğu mücadelede, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu onlara hissettirmek, göstermek için buradayız. Yapmış olduğumuz bu kampanyaya gösterilen destek ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir. Amacımız, Karslılar olarak, annelerimiz olarak her zaman ve her fırsatta onların yanında olduğumuzu hissettirmektir. Onlar bilmeliler ki Türkiye'nin en ücra köşesi diye bilinen ama bulunduğu coğrafya gereği çok önemli bir yerde olan Serhat şehrimiz Kars her zaman, emniyet güçlerimizin, askerlerimizin yanında olacak ve yanında olmaya da devam edecektir."

KARS TÜRKİYE'NİN MİNYATÜRÜDÜR

Şehitler için MHP'li Belediye Encümeni Ferit Yenice'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti getirdiği program çıkışında hediyeleri inceleyen Başkan Karaçanta, "Ben buradan özellikle Güney Doğu'da, bu çatışmanın olduğu yerlerdeki hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Kars'ı örnek alsınlar. Kars Türkiye'nin minyatürüdür. Dolayısı ile Kars'ı örnek alırlarsa, Kars'ta olan sükunet Türkiye'nin her tarafına yayılacaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra özellikle kadınların yaptığı yöresel yemeklerden oluşan yiyecek paketleri araçlara konularak İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Cihan

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı

Kars Belediyesi Güneydoğu'daki güvenlik güçlerini unutmadı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim