• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

"Karneler Sizden, Sinemalar Bizden" Programı

"Karneler Sizden, Sinemalar Bizden" Programı
AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından, sömestr tatilinde 20 çocuğa karne hediyesi amacıyla Tekira Alışveriş Merkezi'nde yemeğe ve sinemaya götürerek,...

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından, sömestr tatilinde 20 çocuğa karne hediyesi amacıyla Tekira Alışveriş Merkezi'nde yemeğe ve sinemaya götürerek, öğrencilerin eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, yarıyıl tatiline giren başarılı 20 öğrenciyi, Tekira Alışveriş Merkezi'nde sinemaya götürdü. Çocukların bu güzel gününe bizzat eşlik eden Kadın Kolları İl Başkanı Nesibe Ünal, davetlerini kabul ettikleri için Dteşekkür etti. Çocuklarla, önümüzdeki günlerde ne tür programlar yapmak istedikleri hakkında sohbet etti. Nesibe Ünal, AK Parti olarak büyük küçük tüm vatandaşlarla yakın ilişkide olmanın, siyaseten temel ilkeleri olduğunu hatırlattı. Ünal, şunları söyledi:

"Osmanlı'dan beri (insanı yaşat ki, devlet yaşasın" misyonundan hiç ayrılmadık. Biz, kendimize, çocuğumuza, eşimize, işimize, evimize, barkımıza kısacası sadece kendi hayatımıza takılıp kalmamayı, çevremizle de ilgilenmeyi, dezavantajlı gruplar için ne yapabilirizin derdinde olmayı, hem hükümet olarak hem teşkilat olarak en esas meselemiz olarak görmüşüzdür. AK Parti Hükümeti, zaten sosyal devlet olmanın her alanda gereğini yapmış ve daha da yapmaya devam edecektir. Biz de her zaman bu çizgide olduğumuz için AK Parti Kadın Kolları olarak elimizden geldiğince ve imkanlar nispetinde her kesimle ilgilenmeye ve onlarla ilgili çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bugün de dünya tatlısı 20 çocuğumuza güzel bir gün geçirtmek için bu programı yaptık. Hediyeleşmenin sünnet olduğu dinimizde, hediyemizi çevirmeyen, lütfedip gelen, bize bu güzel günü kendileriyle geçirmemize imkan sağlayan küçük misafirlerimize, gönül dolusu teşekkür ve sevgilerimizi sunarız. Bizlerle beraber sinemaya giden, sohbet eden, yemeğe katılan kıymetli yavrularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdilik, İnşallah başka bir programda buluşmak üzere ayrılıyoruz. Ayrıca, bu programı hazırlamamızda bizlere, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Ahmet Akçay'a ve küçük misafirlerimizi TEKİRA'daki güzel mekanında ağırlayan Ticaret Odası 13. Meslek Grubu Başkanı Okan Canveren'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz."

"Karneler Sizden, Sinemalar Bizden" Programı

"Karneler Sizden, Sinemalar Bizden" Programı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim