• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Karne Uyarısı

Karne Uyarısı
KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nin Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, öğrencilere karne uyarısında bulunarak, "Karne notunuz ne olursa...

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nin Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, öğrencilere karne uyarısında bulunarak, "Karne notunuz ne olursa olsun umutlarınızı, cesaretinizi, inancınızı ve hep diri tutun" dedi.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi hakkında açıklamalarda bulundu. Kazasız ve belasız bir öğretim yılının 1. dönemini tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Bayrak, şunları söyledi:

"Davranışların alışkanlık haline dönüştüğü, alışkanlıkların da ihtiyaç haline dönüştüğü, insan hayatının en önemli basamağı, eğitim öğretim çağıdır. Bu çağda yapılacak her yatırım, ülkenin ve milletin geleceğine yapılan yatırımdır. İlçemizde görev yaptığım sürece, birlikte çalışma fırsatı bulduğum bütün, mülki amirlerimiz, siyasi ve bürokratik temsilciler, eğitimde her zaman yanımızda oldular. Babaeski'nin saygı değer velileri de umduğumuzdan biraz daha fazla olmak kaydıyla eğitime önem verdiler. Yaklaşık 500 personelimiz süreçte görev yapmış, 6 bin öğrenci ile bu dönemi tamamlamış durumdayız. Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak attığımız her adımda birinci önceliğimiz çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmalarıdır. Problemlerimizin tümünün çözümünün eğitimden geçtiğini bir daha ifade edip, yarıyıl tatilinin tüm öğrenci ve velilerimiz için huzur dolu geçmesini temenni ederiz."

"CESARETİNİZİ, İNANCINIZI DİRİ TUTUN"

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği 18 Ocak tarihli yazıyla öğrencilere ödev verilmemesini istendiğini hatırlatan Bayrak, bu konuya öğretmenlerin azami derecede dikkat etmesi gerektiğini vurguladı. Bayrak, "Tatil süresince önce sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, ailelerinizle birlikte zaman geçirmenizi ve özellikle kitap okuyarak vaktinizi olumlu bir şekilde değerlendirmenizi dilerim. Karne notunuz ne olursa olsun umutlarınızı, cesaretinizi, inancınızı ve hep diri tutun. İkinci kanaat döneminde de aynı azim ve sabırla, hatta daha çok çalışarak hedeflediğiniz başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum ve sizlere güveniyorum. Bu çabanızda başta öğretmenleriniz, anne-babalarınız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarılı bir öğrencilik hayatı sürmeniz için yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, çocukların notları aynı zamanda bizim ve onların eğitimine olan katkımızın bir göstergesi, bir aynası olduğunu dile getiren Bayrak, "Yeryüzünde en fazla değer verdiğimiz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okuldaki gelişim sürecinin ve performansının değerlendirildiği karne günlerinde, çocuklarımızın karnelerini değerlendirirken, çocuğunuzun aldığı karnenin okuldaki derslerde yaptığı çalışmaların notlarla ifade edildiği bir belge olduğunu ve hiçbir zaman çocuğunuzdan daha önemli olmadığını unutmayınız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim