• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Kariyer İçin Atılacak Adımlar

Kariyer İçin Atılacak Adımlar
Standard Profil Grubu İleri Ar-Ge Projeleri Müdürü Dr. Ali Erkin Kutlu, TAYSAD'ın düzenlediği "20 bin Kariyer-Biri Sensin!" sempozyumunda öğrenciler için...

Standard Profil Grubu İleri Ar-Ge Projeleri Müdürü Dr. Ali Erkin Kutlu, TAYSAD'ın düzenlediği "20 bin Kariyer-Biri Sensin!" sempozyumunda öğrenciler için profesyonel iş hayatı tecrübesinin önemini anlattı. Stajların şirketler için önemli tercih sebeplerinden biri olduğunu belirten Kutlu, "Düzce ve Manisa'da Fabrika Müdürlerimizden Mavi Yaka çalışanlarımıza herkes, bünyemizde staj yapan arkadaşlarımız ile tüm birikimlerimizi paylaşıyoruz" dedi.

Global otomotiv devlerine 1977'den bu yana sızdırmazlık profili tedarik eden Standard Profil Grubu, TAYSAD'ın "20 Bin Kariyer" sosyal sorumluluk projesi kapsamında "20 Bin Kariyer - Biri Sensin!" sempozyumuna katıldı. Otomotiv sanayinde nasıl kariyer oluşturulacağının sektörün uzmanları tarafından anlatıldığı, TAYSAD'ın genel merkezinde gerçekleştirilen sempozyumda Standard Profil Grubu'nu İleri Ar-Ge Projeleri Müdürü Dr. Ali Erkin Kutlu temsil etti.

Otomotiv sanayisinde çalışmak isteyen gençlerin okul hayatını bitirmeden önce pratikte iş süreçlerinin nasıl ilerlediğine dair tecrübe edinmelerinin oldukça önemli olduğunu belirten Kutlu, "Teorik bilgi, pratikle beslendiği ve desteklendiği sürece anlam kazanır. Bu nedenle gerek Düzce'deki gerek Manisa'daki fabrikalarımızda uzun ya da kısa soluklu staj yapma fırsatı bulan genç arkadaşlarımızla Fabrika Genel Müdürlerimizden operatörlerimize tecrübelerimizi paylaşıyoruz" dedi.

Ar-Ge biriminin her sektörde ve şirkette olduğu gibi Standard Profil Grubu için de oldukça önemli olduğunu da hatırlatan Kutlu, "Uzun zamandır yürüttüğümüz Ar-Ge faaliyetlerimizi, Nisan 2015'te Düzce'de kurduğumuz ve Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı resmi Ar-Ge Merkezimiz ile daha üst bir seviyeye taşıdık. Uzman çalışanlarımız ve Ar-Ge çalışmalarımız ile geliştirdiğimiz ürün ve hizmet performansımız sayesinde, otomotiv sektörünün global devleri tarafından tercih ediliyoruz" diye konuştu.

Kariyer İçin Atılacak Adımlar

Kariyer İçin Atılacak Adımlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim