• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Karın Kası Yapmak İçin İstanbul’a Geliyorlar

Karın Kası Yapmak İçin İstanbul’a Geliyorlar
Baklava karın olarak tabir edilen karın kası erkeklerin en fazla talep ettiği estetik görüntü olarak kabul ediliyor.

Baklava karın olarak tabir edilen karın kası erkeklerin en fazla talep ettiği estetik görüntü olarak kabul ediliyor. Estetik cerrahi, karın kası yapmaya vakti olmayanların veya bu zorlu süreci başaramayanların yardımına koşmayı hedefliyor.

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur karın kası estetiği için özellikle son zamanlarda İngiltere başta olmak üzere yabancı ülkelerden hastaların ülkemize geldiklerini söyledi. Karın kası yapmanın zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Cihantimur, "Bireyler bu görüntüye ulaşabilmek için, spor salonlarından çıkmadan, özellikle beslenmeye dikkat ederek ve takviye sporcu ürünleri kullanarak karın kası yapmaya çalışıyorlar. Ayrıca en az 1 sene bunun üzerine yoğunlaşmak gerekiyor. Spor yapmak ve besinlere dikkat etmek elbette çok mühim fakat bu sürece vakti olmayanlar ya da başaramayanlar için estetik cerrahi son derece pratik bir çözüm getiriyor" dedi.

"SON DERECE ETKİLİ VE PRATİK BİR UYGULAMA"

İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa'dan gelen sınır ötesi hastaların son zamanlarda karın kası estetiğini çok fazla talep ettiklerini vurgulayan Cihantimur, "Üzerinde yağlanma olsa da, herkesin karın bölgesinde kasları var sadece yağ tabakası görünmelerini engelliyor ve ayrıca çalışılmamışsa belirgin değiller. Karın kası estetiğinde, liposculpture tekniğini kullanarak, kasların kıvrım yerlerine uygulama yapıyor ve bu alandaki yağları inceltiyoruz. Bu şekilde kasların kıvrım yerleri incelince kaslar belirgin hale geliyor ve baklava dilimi olarak tabir edilen görüntüye kavuşuyor. Eğer yağlanma fazla ise, karnın tamamından yağ alımı yapılıp, sonrasında yine kıvrım yerlerine bir heykeltıraş gibi şekil veriyoruz. Uygulama son derece etkili ve pratik" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'U TERCİH EDİYORLAR

Karın kası estetiğini sadece erkeklerin değil, kadınların da yaptırdığını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "İyileşme dönemi son derece kısa olduğu için özellikle sınır ötesi hastalar, karın kası estetiği için ülkemizi tercih ediyor. Kliniklerimize gelerek tedavisini oluyor ve hatta ülkesinden çok daha uygun fiyatlara bu uygulamayı yaptırarak, evlerine dönüyorlar. Ülkemiz sağlık turizmi açısından her geçen gün çok daha iyiye gidiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim