• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Karı-kocayı öldüren zanlı: Çok pişmanım, öldürmek için yapmadım

Karı-kocayı öldüren zanlı: Çok pişmanım, öldürmek için yapmadım
Adana'da giyim firması sahibi iki çocuk babası Tekin Özmetin (35) ile eşi Sinem Özmetin'i (38) otopark tartışmasının ardından tabancayla öldürdüğü...

Adana'da giyim firması sahibi iki çocuk babası Tekin Özmetin (35) ile eşi Sinem Özmetin'i (38) otopark tartışmasının ardından tabancayla öldürdüğü iddiasıyla, ağabeyi Sadık Uçar (59) ile birlikte gözaltına alınan Hasan Uçar (54), "Öldürmek için yapmadım, çok pişmanım." dedi.

Olay, 3 Mart Pazar günü saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Toros mahallesi 78137 sokakta yaşandı. Giyim firması sahibi Tekin Özmetin, oturduğu apartmanın garajındaki cipini çıkarmak için akşam saatlerinde aşağı indi. İddialara göre, aracın arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar'ın otomobilinin park etmesi sebebiyle cipini çıkaramadı, polisi arayıp yardım istedi. Hasan Uçar'ın ağabeyi Sadık Uçar, Tekin Özmetin ile merdivende tartışınca Hasan Uçar da oturduğu 6. kattan tabancasını alıp 3. katta oturan Tekin Özmetin'in evini bastı. Uçar, Tekin Özmetin ile eşi Sinem'i tabancayla kafalarına ateş ederek öldürdü. Ardından evine kaçtı.

Polis ekipleri, cinayet şüphelisi Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar'ı gözaltına aldı. Cenazeler ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan iki kişi, geniş güvenlik tedbirleri altında Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Polisin çelik yelek giydirdiği cinayet şüphelisi Hasan Uçar, öldürdüğü Tekin Özmetin'in sürekli kendisine küfür ettiğini ileri sürerek, "Evimi basıyordu. Silah sıktırdı bana, her şeyi yaptı, sabır sabır dedim. Öldürmeye yapmadım, çok pişmanım. Ana avrat sövdü bana. Kardeşime küfür ediyor, bana küfür ediyor. 80 yaşındaki anneme küfür ediyordu." diye konuştu. Tekin Özmetin'in çocuklarına da "şerefsiz" dediği hatırlatılan şüpheli, "Hayır hayır kesinlikle, gerekeni polise söyledim." dedi. İki şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.

Bu arada, Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Tekin Özmetin ile eşi Sinem Özmetin'in cenazeleri, yakınları tarafından buradan alınarak, geniş güvenlik tedbirleri altında merkez Seyhan ilçesindeki Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cihan

Karı-kocayı öldüren zanlı: Çok pişmanım, öldürmek için yapmadım

Karı-kocayı öldüren zanlı: Çok pişmanım, öldürmek için yapmadım

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim