• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Karesispor’dan 1. Lig sözü

Karesispor’dan 1. Lig sözü
TB2L'de mücadele eden Karesi Basketbol Takımı, 1. Lig'e çıkmak için Antalyaspor Basketbol Takımı ile oynanacak şampiyonluk maçını bekliyor.

TB2L'de mücadele eden Karesi Basketbol Takımı, 1. Lig'e çıkmak için Antalyaspor Basketbol Takımı ile oynanacak şampiyonluk maçını bekliyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır. Oyuncularımızın bilekleri güçlü, yürekleri güçlü. Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz" dedi.

Kurtdereli Spor Salonu'nda pazar günü Karesispor Basketbol Takımı ile Antalyaspor Basketbol Takımı arasında oynanacak final maçı öncesi Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz sporcularla bir araya gelerek motivasyon toplantısı yaptı. Antalyaspor Basketbol Takımı'nı yenmeyi arzuladıklarını belirten Başkan Yılmaz, Antalyaspor'u yendiklerinde, kurulur kurulmaz üst üste lig atlamış ender takımlardan birisi olacaklarını söyledi. Başkan Yücel Yılmaz, "Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır. Oyuncularımızın bilekleri güçlü, yürekleri güçlü. Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz: "Basketbol aşkını şehirde yaşatacağız"

Basketbolun Balıkesir'de büyük bir aşkla sevildiğini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Kulübü'nün bu sevginin sonucu olarak kurulduğunu söyledi. Karesispor Basketbol Takımı'nın iki yıl gibi bir sürede büyük yol kat ettiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Geçtiğimiz hafta cumartesi günü OGM Ankara Ormanspor'la oynadığımız maçta Kurtdereli Spor Salonu, Balıkesirli hemşehrilerimiz tarafından hınca hınç dolduruldu. Hatta yoğunluktan salona giremeyen basketbolseverler dahi oldu. Şehrimizin Karesispor'a bu denli sahip çıktığını görmek bizleri çok mutlu etti ve gelecek için heyecanlandırdı. Balıkesir'in genlerinde basketbol var. Bu kulüp kalıcı olarak Türk basketboluna hizmet edecek. Karesispor TBL'yi fazlasıyla hak ediyor. Pazar günü Antalyaspor maçını kazanarak bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

Karesispor Basketbol Takımı'nın bu güne kadar büyük bir başarı ile finale geldiğini ifade eden Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, "Takımımız hazır, Karesi hazır, takımımızın her zaman yanındayız. Oyuncularımız inşallah bu sene 1. Lig'e çıkma mutluluğunu bize yaşatacak. Karesispor Basketbol Takımımız'ın buralara kadar gelmesinde emeği geçen başta belediye başkanımız Yücel Yılmaz'a, koçundan sporcusuna kadar herkese teşekkür ederiz" dedi.

Karesispor’dan 1. Lig sözü

Karesispor’dan 1. Lig sözü

Karesispor’dan 1. Lig sözü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim