• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Karesispor, kamptan mutlu döndü

Karesispor, kamptan mutlu döndü
TB1L'de mücadele edecek Karesispor Basketbol Takımı Çanakkale kampını tamamladı.

TB1L'de mücadele edecek Karesispor Basketbol Takımı Çanakkale kampını tamamladı.

Karesispor, 10 gün içerisinde de 6 hazırlık maçına çıkacak. Karesispor Başantrenörü Fahri Güler; "Takımımız çok iyi çalıştı, federasyon kupasında da en iyi performansımız ile sahada olacağız" dedi. Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi(TB1L)'ye çıkan Karesispor Basketbol Takımı bu sezonda iddiasını korumak için 9-18 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de yoğun bir kamp dönemi geçirdi. 3 Ağustos'ta sağlık kontrolleri ile yeni sezonu açan Karesispor Basketbol Takımı, 10 gün içerisinde 6 hazırlık maçına çıkacak.

"Performanslar bizi mutlu etti"

Çanakkale kampının ardından şehre dönen Karesi Basketbol Takımı Başantrenörü Fahri Güler, kampı değerlendirdi. Güler, 9 günlük kamp sürecinde 8 basketbol, 6 atletizm ve 3 fitness antrenmanı gerçekleştirdiklerini söyledi. Güler, "Çok yoğun geçen kamp programımızda oyuncularımızın konsantrasyonu ve birlikteliği üst seviyede olup ortaya çıkan performans bizi mutlu etmiştir. Yabancı oyuncularımız dışında tam kadro olarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kamp sonunda iki günlük tatil dönüşü Balıkesir Alparslan Türkeş tesislerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İlk maç 30 Ağustosta

"İlk hazırlık maçımızı 30 ağustos Yalova Belediyesi İle gerçekleştireceklerini belirten Güler, "10 günlük süreç içerisinde 6 hazırlık maçı oynayıp federasyon kupasına en hazır şekilde çıkmak istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarında tam kadro oynayamayacak olmak bir handikap gibi görünse de Türk oyuncularımızın gelişimi için çok önemli maçlar oynayacağız. Federasyon kupasında yer aldığımız grup denk takımların olduğu ve favorisi olmayan bir grup olmuştur. Yabancılarımızın da katılımıyla beraber mücadele edeceğimiz turnuva da son 8 takım arasına kalmak istiyoruz ve bunu gerçekleştirecek gücümüz olduğuna inanıyorum" dedi.

Karesispor, kamptan mutlu döndü

Karesispor, kamptan mutlu döndü

Karesispor, kamptan mutlu döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim