• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kardeşköy Çok Amaçlı Cemiyet Alanına Kavuştu

Kardeşköy Çok Amaçlı Cemiyet Alanına Kavuştu
Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çokkamaçlı cemiyet alanı ve müştemilat binası düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çokkamaçlı cemiyet alanı ve müştemilat binası düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen Çok amaçlı cemiyet alanı ve müştemilat binası açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Örgütleri, Daire Müdürleri ve Mahalle sakinleri katıldı. Nazilli Belediyesi Mehteran Takımının sunumları ile kattığı törende davetlilere keşkek ikramı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan törende Kardeşköy Mahallesi Muhtarı İsmail Çağdaş, "Mahallem ve şahsım adına yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı Sayın Belediye Başkanım Haluk Alıcık'a çok teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan mahalle sakinlerime, çevre mahalle muhtar arkadaşlarıma ve siz değerli misafirlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sosyal tesisimizin tüm mahalle halkıma hayırlı olmasını temenni ederim, sayın başkanıma da ileride yapacak hizmetlerinin devamını dilerim" dedi.

Büyükşehir yasası ile beraberinde gelen maddi konuda yaşanan sıkıntılara rağmen ve kıt imkânlara rağmen, Nazilli Belediyesinin sistemli, planlı, projeli çalışmalarıyla hizmetlerine ve projelerine her koşulda ve şartta devam ettiklerini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Şu an ilçemize bağlı tüm mahallelerde mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam etmektedir. Vatandaşımızın rahatı için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz. Nazillimize ve Mahallelerimize yakışan yeni Modern Tesisler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Nazilli bizim memleketimiz, her şarta rağmen en iyisini yapacağız. Biz "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturu ile yola çıktık. Ne mutlu ki bize Yüce Allah sizlere hizmet etmeyi nasip etti. Biz Nazilli Belediyesi olarak mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmeye devam ediyoruz. Kardeşköy Mahallesi sakinlerinin düğün, nişan vb. cemiyetlerini yapabileceği bir cemiyet alanının olmadığı bilgisini aldıktan hemen sonra Fen İşleri Müdürüme gerekenin yapılması konusunda talimatımızı verdik. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerekli ön çalışmaları yaptıktan sonra buradaki 500 metrekare alan üzerine mahalle sakinlerinin cemiyetlerinde, düğün derneklerinde kullanabileceği Profil kaideli çelik Konstrüksiyon malzemeden oluşan sosyal amaçlı çatıyı yaptı. Bu alanın tabanına ve çevresine 1000 metre karelik kilitli beton parke taşı ile kaplama yapılarak daha düzgün hale getirildi. Görüldüğü üzere çok amaçlı sosyal alanın hemen yanına da bir de müştemilat binası yaptık. Toplam maliyet KDV dâhil 110,000 TL'ye mal olan bu yerin Kardeşköy Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kardeşköy Çok Amaçlı Cemiyet Alanına Kavuştu

Kardeşköy Çok Amaçlı Cemiyet Alanına Kavuştu

Kardeşköy Çok Amaçlı Cemiyet Alanına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim