• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kardeş Mamuşa Belediye Başkanı, Keçiören Belediye Başkanı AK’ı Ziyaret Etti

Kardeş Mamuşa Belediye Başkanı, Keçiören Belediye Başkanı AK’ı Ziyaret Etti
Kardeş Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç beraberindeki bir heyet ile, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ziyarette bulundu.

Kardeş Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç beraberindeki bir heyet ile, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ziyarette bulundu.

Başkan Ak'ın makamında gerçekleşen ziyaret iki kardeş belediye başkanının sıcak ve samimi sohbetlerine sahne oldu. Keçiören'e gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Arif Bütüç, "Torununuzun olduğunu öğrendim, torun güzeldir, hayırlı olsun" dedi.

MAMUŞA'DA 1 KASIM KUTLAMASI

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde kazandığı başarıdan dolayı da tebriklerini ileten Bütüç, "Elde etmiş olduğunuz seçim zaferini bizler de Mamuşa'da havai fişeklerle kutladık" dedi. Mamuşa'da yapımına devam edilen Çanakkale Şehitleri Anıtı'nın açılışını 18 Mart'ta yapacaklarını hatırlatan Bütüç, "Anıtımıza ve bizlere verdiğiniz her türlü destek ve katkılarınız için size çok teşekkür ediyoruz. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nde Kosova Mamuşa çadırını açıp kültürümüzü Keçiören'de çok güzel tanıttınız. Sizi görmekten büyük mutluluk duyduk ve sizin pozitif enerjinizi alıp Mamuşa'ya götürmek istiyoruz. Kosova'daki Domates Festivalimize de sizi davet ediyoruz" mesajını verdi.

DOST ÜLKELER DE RAHATLADI

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Ak ise, "Hepiniz hoş geldiniz. Ankara ve Keçiören'e yaptığınız ziyaret umarım faydalı olmuştur. Kardeş belediyemiz olan Mamuşa'ya her zaman destek veriyoruz. Bu tarz gezilerin faydalı olduğunu biliyorum, çünkü karşılıklı olarak tecrübe paylaşımında bulunuyor ve daha güzel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Seçimlerden sonra ülke ve millet olarak rahatladık. Sadece biz değil, dost ülkelerde rahatladı. İstikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz" dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim