• BIST 9645.02
  • Altın 2418.361
  • Dolar 32.546
  • Euro 34.665
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Sancaklı İğdecik mahallesinde incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Sancaklı İğdecik mahallesinde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinin ardından mahalle halkına pilav ayran ikramı yapıldı.

Yapılan inceleme gezisine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Gölmarmara Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, İsmail Önal ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç katıldı. Şehzadeler Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çelik kardeş ilçe Belediye Başkanı Kamil Öz'e yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gölmarmara ve Şehzadeler olarak sürekli fikir alışverişinde olacaklarını ifade eden Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, "Kardeş belediyemiz olan Şehzadeler'imizin değerli belediye başkanı ile bu gün bazı mahallelerde incelemelerde bulunduk. Bu kapsamda Sancaklıiğdecik mahallemizde hem vatandaşlarımız ile bir araya geldik hem de belediyenin çalışmalarını inceleme fırsatı bulduk. Bu gün yaptığımız gezi esnasında Belediye başkanımıza halkımız tarafından gösterilen büyük teveccühü de görmüş olduk. Bizleri Şehzadeler'de ağırladıkları için değerli başkanımızın şahsında herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"HALKIMIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

Şehzadeler Belediyesi olarak Gölmarmara Belediyesi ile birçok noktada birlikte çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Çelik "Bu gün kardeş ilçemiz olan Gölmarmara Belediye Başkanımız ile birlikte Sancaklı İğdecik mahallemizde bir takım incelemelerde bulunduk. Mahallemizde belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri birlikte inceledik. İki kardeş ilçe olarak halkımıza nasıl hizmetler yaparız bunlarla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Değerli Belediye Başkanımıza da bu gün bizlerle birlikte bu incelemelere katıldıkları için çok teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi olarak birçok noktada ortak projelere imza atacağız" dedi. İncelemenin ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ve beraberindeki heyet vatandaşlara pilav ayran ikramında bulundular. Her iki başkan daha sonrasında geçirdiği bir kaza sonucu ayağı kırılan Sancaklıiğdecik eski muhtarı Arif Kurtoğlu'nu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik" i çok sevdiğini ve görmek istediğini söyleyen 74 yaşındaki Münire Fişekçiyi ziyaret ettiler.

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kardeş Belediyeler Hizmetleri İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim