• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

KARDEMİR’den anlamlı kampanya

KARDEMİR’den anlamlı kampanya
Türk Sanayisinin öncü kuruluşlarından olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş ve Çelik İş Sendikası, Türk Kızılay'ı ile birlikte...

Türk Sanayisinin öncü kuruluşlarından olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş ve Çelik İş Sendikası, Türk Kızılay'ı ile birlikte "Çeliğe Su, İnsana Kan" sloganı ile 2 hafta süreli kan kampanyasını hayata geçirdi.

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve bu yıl 2. si düzenlenen kan bağışı kampanyasına Vali Mehmet Aktaş'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Uğur Yılmaz, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Metin Kalender ve işçiler katıldı.

Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Metin Kalender,

Türk Kızılay'ın 2005 yılında güvenli kan bağışını başlattığını ve o yıllarda ülke kan ihtiyacının yüzde 23'ü karşılarken, şuan ise yüzde 82'sini karşılar durumda olduklarını söyledi.

KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, geçen yıl ilk kez yaptıkları kampanyada bin 192 ünite kan toplandığını, bu yıl Kızılay'a bin 500 ünite kan vermeyi hedeflediklerini kaydederek, " Kan'ın bir tek kaynağı var, buda insan. İnşallah hedefimizi tuttururuz" dedi.

Vali Mehmet Aktaş ise kan bağışının her şeyden önce insan sağlığı ve sosyal barış açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, " Kan bağışının birçok yönden olduğu kadar insan sağlığı açısından da faydaları var. Sosyal barış açısından çok önemli ve ekonomik değeri olan bir çalışma, çok yönlü bir fedakarlık. KARDEMİR'de bu faaliyet anladığım kadarıyla gelenek ve örnek bir davranış haline geliyor. Genel Müdür'ün ifade ettiği gibi inşallah bin 500 hedefini yakalarız. Ayrıca sloganda çok güzel belirlenmiş, "Çeliğe Su, İnsana Kan" çok anlamlı bir slogan. Ben katkı veren ve verecek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri ile KARDEMİR işçileri kan bağışında bulunarak kampanyayı başlattılar.

Kampanya 4 Kasım 2016 da sona erecek.

KARDEMİR’den anlamlı kampanya

KARDEMİR’den anlamlı kampanya

KARDEMİR’den anlamlı kampanya

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim