• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Sözeri: Affımı isteyeceğim

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Sözeri: Affımı isteyeceğim
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Sözeri, "Bundan sonra devam etmek bence yarar değil zarar getirir, diye düşünüyorum. O yüzden bu istifa konusunu başkanımızla görüşeceğiz, büyük ihtimalle öyle olacak diye düşünüyorum" dedi.

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 4-2 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile görüşerek affını isteyeceğini bildirdi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya kötü başladıklarını ve goller yediklerini söyledi.

İlk yarının kendileri açısından çok talihsiz geçtiğini ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Hiç beklemediğimiz kadar kötü oynayıp kötü goller yedik. Yapacak bir şey yok, bu kadar kötü oynamayı beklemiyorduk. Ama devre arasında yaptığımız hamleler biraz olsun takımın kendine gelmesini sağladı, bir reaksiyon verdik. Devre arası hem hamleler yaptık hem oyuncularımızla konuştuk. Futbolda mağlubiyet vardır ama ilk yarıdaki gibi kötü oynayarak değil, kötü mücadele ederek değil. İkinci yarıdaki gibi kimlikli, karakterli oynayarak mağlubiyetler geçerli olmuştur. Futbolculara 'Belki bu maçtan sonra her şey olabilir ama kafanızı yerden kaldırın çıkın elinizden gelenin en iyisini yapın, mağlubiyet halinde bir şeyde benim hakkım helaldir.' dedim. Sağ olsunlar onlar maçı çevirmek için iyi futbol oynadılar, her şeyi yaptılar." 

Kendisini takımın başına getirdikleri için başkan Tankut ve yöneticilere teşekkür eden Sözeri, takımı bırakma konusunda şunları kaydetti:

"Bu konuyu başkanımızla paylaşacağım. Çünkü hem Kardemir Karabükspor'a hem de Hikmet Ferudun Tankut başkanımız ve yöneticilerimize daha fazla zarar vermek istemiyorum. Affımı isteyeceğim. Hikmet Ferudun başkanın yeri bende ayrıdır, o da bana olumlu şekilde cevap verecektir, affımı istememden dolayı. Bundan sonra devam etmek bence yarar değil zarar getirir, diye düşünüyorum. O yüzden bu istifa konusunu başkanımızla görüşeceğiz, büyük ihtimalle öyle olacak diye düşünüyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim