• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

KARDEMİR Karabükspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

KARDEMİR Karabükspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 22. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek 39 puanla, maç fazlalığı ile yeniden liderlik koltuğuna...

PTT 1. Lig'in 22. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek 39 puanla, maç fazlalığı ile yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, düşme potasındaki rakiplerinin direnç göstereceğini bildiklerinden maçın oldukça zor geçtiğini söyledi.

İldiz, geçen hafta deplasmanda talihsiz bir golle maçı kaybettiklerini hatırlatarak, "O maçtan bu yana enteresan sakatlıklar yaşadık. Sıkıntılı bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. Maçında zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü Kayseri Erciyes takımı küme düşme potasında bulunan bir takım. Ciddi bir direnç göstereceklerini biliyorduk. Nitekim ilk yarı direnç gösterdiler, aradıkları kontra atakları da buldular. Gol yiyebilirdik, mağlup duruma düşebilirdik. 2 zorunlu değişiklik yaptık. İkinci yarıda hem sinirlerimize hem de oyuna hakim olmasını bildik. Golü bulduk, golleri de bularak daha farklı netice alabilirdik. İkinci yarı daha çok mücadele ettik, daha çok istedik ve kazandık. Bundan sonra her maç zor. Haftayı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz" dedi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü İbrahim Uzunca ise, maç sonu değerlendirmesinde, "İyi oynayıp iyi mücadele ettiğimiz bir maçtan puansız ayrılmak bizi üzüyor. Yakaladığımız net fırsatlar vardı. Bu fırsatlardan yararlanabilseydik ve öne geçebilseydik buradan farklı bir netice ile dönecektik. Futbol bu olmadı. Karambol bir golle kaybettik. Oyuncuların istek ve arzularından memnunuz ve önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

KARDEMİR Karabükspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

KARDEMİR Karabükspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim