• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kardelen’de Hijyenik Üretim

Kardelen’de Hijyenik Üretim
Kardelen ve Yaylacık markalarıyla iç pazarda, Cardelion markasıyla dış pazara kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, hijyenik tesisleriyle övgü almaya...

Kardelen ve Yaylacık markalarıyla iç pazarda, Cardelion markasıyla dış pazara kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, hijyenik tesisleriyle övgü almaya devam ediyor.

Kısa süre önce Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun incelediği Kardelen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden de tam not aldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, Müdür Yardımcısı Ömer Ceylan ve Kontrol Şube Müdürü Erdal Kuzucu İlka Şekerleme tesislerine giderek yapılan üretimi inceledi. Heyete eşlik eden İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün ve Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Genel Müdür Mümin Akgün, üretimde önceliklerinin insan sağlığı olduğunu söyledi. Tesislerinde son teknolojiye sahip makinalar kullandıklarını ve çalışanlarını iyi bir eğitimden geçirdiklerini belirten Akgün, "Gıda üretimi büyük dikkat gerektiriyor. Üretimin bütün aşamalarında hijyen önceliğimizdir. Kaliten de asla taviz vermiyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı üretim iznimiz, ISO 2200:2005 belgemiz, Nilüfer Belediyesi örnek işyeri belgelerine sahibiz. Hijyenik üretimiz sebebiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü beyaz tabak ödülü aldık" dedi.

Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, hem iç pazarda, hem de dış pazarda tanınan bir marka olmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Özdemir, yurt içi ve dışındaki sektör fuarlarına katılarak Bursa'ya özgü bir ürün olan kestane şekerinin daha çok tanınması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, "Kaliteden taviz vermeden, güzel ambalajlarla ürünlerimizi pazara sunuyoruz. Bazı ambalajlarımızda Bursa'nın tarihi ve turistik mekânlarını tanıtıyoruz" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik,, "Gıda üretimi büyük dikkat gerektiriyor. Bizler gıda işletmelerinde denetimler yaparak hijyen kurallarına uyulması için çaba harcıyoruz. İlka Şekerleme tesislerinde Türkiye'ye örnek olacak titiz bir üretim yapıldığını gördüğümüz için mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

Kardelen’de Hijyenik Üretim

Kardelen’de Hijyenik Üretim

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim