• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kardelen İstanbul’da ikinci mağazasını açtı

Kardelen İstanbul’da ikinci mağazasını açtı
Damakların vazgeçilmez tadı kestane şekerini Kardelen markası ile sofralara ulaştıran İlka Şekerleme, mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi.

Damakların vazgeçilmez tadı kestane şekerini Kardelen markası ile sofralara ulaştıran İlka Şekerleme, mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. İstanbul Çekmeköy Ömerli'de, Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu Kuzey Marmara Otoyolu'nun Anadolu Avrupa istikametinde açılan mağaza ile Kardelen Kestane Şekeri İstanbul'daki ikinci Türkiye'deki 21. mağazasını 2017'nin son günlerinde hizmete sundu.

Açılış töreninde konuşan Kardelen Kestane Şekeri Mağazaları Müdürü Settar Topuz, 2017 yılı için belirledikleri 21. mağaza hedefine, yılın son günlerinde İstanbul'da açtıkları ikinci şube ile ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dağıtım ağını genişleterek, Bursa'nın yerel lezzetini Türkiye'nin ve dünyanın her köşesine ulaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Topuz, "Ürünümüze ulaşılabilirliği kolaylaştırmanın yolu, kavşak noktalarında, insan hareketliliğinin yoğun olduğu yerlerde satışa sunmaktan geçiyor. Bunun için yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz. Bugün 2017 yılı için koyduğumuz hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mağazacılık ve satış kanalımıza yaptığımız yatırımların karşılığını alıyoruz. Müşterilerimizi en yüksek seviyede memnun etmek için, 21. mağazamızda da standart konseptimiz uyguladık. Yetişmiş personelimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağız" dedi.

Öte yandan Kestane şekeri ve şekerlemeleri üretiminde iç pazarda Kardelen ve Yaylacık markaları ile önemli bir yer edinen Bursalı firma İlka Şekerleme, İstanbul'daki ilk mağazasını aynı yolun Avrupa yakasında Pirinççi Gişeleri'nde açmıştı. Firma İstanbul'daki ikinci Türkiye'deki 21. mağazasını ise İstanbul Anadolu yakasında, Ömerli Mahallesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki Shell Benzin İstasyonu'nda hizmete soktu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim