• BIST 9571.12
  • Altın 2475.915
  • Dolar 32.4441
  • Euro 34.4765
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Kardelen 2 şube daha açtı

Kardelen 2 şube daha açtı
Bursa'nın meşhur lezzeti kestane şekerini Kardelen ve Yaylacık markaları ile sofralara taşıyan İlka Şekerleme, mağaza zincirleri halkasına iki yeni şube...

Bursa'nın meşhur lezzeti kestane şekerini Kardelen ve Yaylacık markaları ile sofralara taşıyan İlka Şekerleme, mağaza zincirleri halkasına iki yeni şube daha ekledi. İstanbul-İzmir oto yolunun sosyal tesis işletmesini üstlenen Otoyol A.Ş. firmasıyla anlaşan İlka Şekerleme, otoyolun Gemlik kısmında karşılıklı olarak iki şubeyi aynı anda Oksijen 68'lerde hizmete açtı.

İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, iç pazarda daha geniş kitlelere ulaşmak maksadıyla şube sayılarını hızla artırma yoluna gittiklerini söyledi. Dış pazarda Cardelion, iç pazarda da Kardelen ve Yaylacık markaları ile tüketicilerin karşısına çıktıklarını hatırlatan Akgün, 19 ve 20. şubelerini İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Gemlik bölümünde karşılıklı olarak hizmete açtıklarını belirtti.

Otoyolun sosyal tesis işletmeciliğini üstlenen Otoyol A.Ş. firması ile anlaştıklarını kaydeden Mümin Akgün, bu mağazalarda onlarca çeşit kestane şekerini satışa sunduklarını ifade etti. Ürettikleri kestane Şekeri'nin Türkiye pazarında hızla yer edinmeye başladığını dile getiren Akgün, "Mağaza sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Çeyrek asırlık bir firma olarak kestane şekeri üretiminde sağladığımız hijyenik ortam ve modern tesislerimizle takdir görüyoruz. Üretim tesislerimizde toplumun değişik kesimlerinden ağırladığımız konukların beğenisi, bizi onurlandırıp daha da teşvik ediyor" dedi.

İlka Şekerleme Mağazalar Müdürü Settar Topuz da, daha geniş kitlelere ulaştırmak için şubeleşme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kardelen Kestane Şekeri mağazalarının daha çok Bursa'da yer aldığını vurgulayan Topuz, "Damaklarda eşsiz bir tat bırakan kestane şekerini daha çok insana ulaştırmak ve markamızı dünya çapında bir değere kavuşturmak için İstanbul-İzmir Otoyolu'nun diğer bölümlerinde de yeni şubeler açmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte otoyolun dışında farklı şehirlerde de Kardelen şubeleri açılacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim