• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Karateye Malatya Damgası

Karateye Malatya Damgası
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan 09-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılan...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan 09-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılan Okullar arası Karate Yarı Final Müsabakalarında Malatya'dan katılan karateci sporcular 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya aldı.

Şanlıurfa ilinde yapılan Okullar arası Karate Yarı Final Müsabakalarına katılan Malatyalı sporculardan Kazım Karabekir Ortaokulu Öğrencisi Fatma Uygur, Yıldız Bayan Kumite +54 Kg'de, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Asiye Topal, Yıldız Bayan Kumite -54 Kg'de ve Cahide Nebioğlu Ortaokulu öğrencisi Fatma Cansız, Yıldız Bayan Kumite - 42 Kg'de altın madalya kazanırken, Gazi Ortaokulu öğrencisi Nisa Kaya, Yıldız Bayan Kumite - 46 Kg'de ve Gazi Ortaokulu öğrencisi Abdullah Enes Karahan ise Yıldız Bay Kumite -36 Kg'de gümüş madalyanın sahibi oldu. Öğretmenler Ortaokulu öğrencisi Saliha Ayaz, Yıldız Bayan kategorisinde, Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Fatma Uygur, Yıldız Bayan Kata'da, Gazi Orta Okulu öğrencisi Yusuf Kerem Güler, Yıldız Bay Kata'da ve Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Gün de, Yıldız Bay Kata'da bronz madalya kazanan sporcular oldu.

Toplamda 9 madalya alan Malatyalı sporcular mayıs ayı içerisinde Karaman ilinde yapılacak olan Okullar arası Karate Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Elde edilen bu başarıdan dolayı, başta Karate İl Temsilcimiz Resul Uluca, İl Müdürlüğümüz Karate Antrenörü Zeki Uygur ve Okul Müdürlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan böyle hem kulüplerde hem de okullar arası başarının durmaksızın devam edeceğine inancım tamdır. Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kendilerine her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Umuyorum Türkiye Şampiyonasında da önemli dereceler yaprak ilimize dönerler" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim