• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Karateciler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Karateciler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti
Nazilli Erdem Spor Kulübü Karate takımı ve antrenörleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Erdem Spor Kulübü Karate takımı ve antrenörleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Erdem Spor Kulübü Karate takımı, Öğretmen-Antrenör Ertan Erdem, Antrenör Doğuş Erdem-Tarkan Celebi ve Hüseyin Sak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek özel el yapımı Osmanlı Tuğrası hediye etti. Başarılı sporcuların kendisini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Atatürk'ün sözü olan "Ben sporcunun zeki, çevik ve Ahlaklısını severim vecizi ile başlayarak her birini tebrik etti. Tüm sporculara meyve suyu ikramında bulunan Başkan Alıcık Antrenör Öğretmen Ertan Erdem'den son yapılan müsabakalar sporcuların aldıkları dereceler ile çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Antrenör Öğretmen Ertan Erdem , "Aydın'da yapılan Milli eğitim seçmelerinde buraya gelen sporcular kilolarında ve yaş gruplarında bir üst tura çıkmışlardır. Nisan ayında yapılacak final müsabakalarında yarışacaklar. Nazilliyi en iyi şekilde temsil edecekler. Yapılan Ümit Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 27-31 Ocak tarihleri arasında Bursa Gemlikte yapılan Ümit Yıldız ve Minikler Türkiye Karete Şampiyonasında 5 tane sporcu Türkiye 5.si oldu. Yunus Emre Kılınç 35 kiloda Türkiye 3.sü oldu. Bundan sonraki maçlara çalışmalarımız disiplinli bir şekilde devam edecek. Şuan ki karete çalışmaları Nazilli, Köşk, Bozdoğan, Kuşadası ve Çanakkale'de bizlerin yetiştirdiği antrenörlerimiz tarafından verilmekte. 2015-2016 tarihlerinde 15 sporcu kilo ve yaş gruplarında Türkiye çapında ilk 5'te aynı zamanda Uluslar arası yapılan maçlarda da 1.likleri bulunmakta. Son yapılan Avrupa şampiyonasında (şubat ayında) Güney Kıbrıs'ta Türkiye 21 yaş altında takım halinde Avrupa Şampiyonası olmuştur. Türkiye Karetesi 2016 yılında dünyada bir numara haline gelmiştir." dedi.

Ziyarette Öğretmen-Antrenör Ertan Erdem, Antrenör Doğuş Erdem-Tarkan Celebi ve Hüseyin Sak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'dan Maçlara giderken araç konusunda yardımcı olmasını ve Nazilli Belediyespor Karete Takımı kurarak en azından yetenekli sporcuların lisanslı olarak yetiştirilmesi gerektiğini belirtmesi üzerine Başkan Alıcık: "Her konuda gerekeni yapmak bizim boynumuzun borcu. Bu sporcularımız maçlarına giderken tabi ki de araç konusunda gerekeni yaparız. Ayrıca Nazilli Belediyespor bünyesinde değişik spor dallarının olmasını bizde istiyor ve destekliyoruz. Bu konuda gerekli başvuru ve yazışmalarınızı yapın bizde gerekeni yapalım" şeklinde konuştu.

Karateciler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Karateciler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Karateciler Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim