• BIST 9625.42
  • Altın 2479.702
  • Dolar 32.4978
  • Euro 34.6277
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Karaosmanoğlu, “Hayatın içinde KO-MEK var”

Karaosmanoğlu, “Hayatın içinde KO-MEK var”
MEK kurslarını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerle tek tek sohbet ederek eğitimler hakkında bilgi aldı.

MEK kurslarını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerle tek tek sohbet ederek eğitimler hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının kuruluşundan itibaren her zaman kursiyerlerin destekçisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuruçeşme ve Serdar KO-MEK kurs merkezlerini ziyaret etti. Spor ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK'lerin artık Kocaeli'nde hayatın bir parçası olduğunu ifade etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Raşit Fidan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birim müdürleri ve sorumlular katıldı. Ziyaretlere ilk önce KO-MEK Kuruçeşme Kurs merkezi ile başlayan Başkan Karaosmanoğlu, burada eğitim gören kursiyerlerle uzun uzun sohbet etti.

KO-MEK olarak her zaman daha iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Burası sizin yeriniz, biz buralarda sizin daha iyi eğitim alıp daha verimli vakit geçirmeniz için çalışıyoruz. KO-MEK'te binlerce kişinin meslek ve sanat alanında eğitimler alarak iş sahibi oldu. Kocaeli'de milli istihdamın adresi KO-MEK oldu. 2005 yılında halkımızın talebi ile faaliyete başlayan Kuruçeşme Kurs merkezinde 10 derslik, 1 öğretmen odası, 1 idare bulunuyor. KO-MEK Kuruçeşme Kurs Merkezinde 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 416 kişi ile eğitimler devam ediyor. KO-MEK Kuruçeşme Kurs Merkezinde, 2005 yılından bu yana 11 bin 637 kursiyer eğitim aldı" şeklinde konuştu.

Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler Kuruçeşme KO-MEK Kurs Merkezinin ardından geçtiğimiz dönem yeni hizmet binasına taşınan Serdar KO-MEK Kurs Merkezini ziyaret etti. Karaosmanoğlu buradaki ilk ziyaretini Çocuk Oyun Odasına gerçekleştirdi. Çocuk oyun odasında usta eğitmenler eşliğinde hem oynayan hem de eğitim alan çocuklarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra sınıfları dolaşarak kursiyerlerle sohbet etti. Türk Mutfağı usta öğreticilerinin hazırladığı birbirinden güzel ikramları geri çevirmeyen Başkan Karaosmanoğlu, sağlıklı beslenme hakkında kursiyerlere önerilerde bulundu.

2014 yılında halkımızın talebi ile faaliyete başlayan Serdar Kurs merkezinde 13 derslik, 1 öğretmen odası,1 idare ve 1 çocuk oyun odası bulunuyor. KO-MEK Serdar Kurs Merkezinde 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 534 kişi ile eğitimler devam ediyor. Bugüne kadar KO-MEK'te 31 farklı meslek alanındaki 326 branşta 489 bin 081 kursiyer eğitime katıldı. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde, 145 farklı branşta 18 bin 314 kursiyer ile eğitimlerimiz devam ediyor.

Karaosmanoğlu, “Hayatın içinde KO-MEK var”

Karaosmanoğlu, “Hayatın içinde KO-MEK var”

Karaosmanoğlu, “Hayatın içinde KO-MEK var”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim