• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Karaman’da 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Karaman’da 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Karaman'da sağlık kurumu çalışanlarının katılımı ile yapılan 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası, Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final...

Karaman'da sağlık kurumu çalışanlarının katılımı ile yapılan 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası, Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası 8 takımın mücadelesine sahne oldu. Yaklaşık 8 gün boyunca devam eden maçlara sahne olan turnuvada sağlık kurumu çalışanları birincilik için ter döktü. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy, "14 Mart Tıp Bayramı kapsamında gerçekleştirilen voleybol turnuvamıza ilgi gösteren ve katılımlarıyla bizleri mutlu eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz önümüzdeki dönemlerde tekrar devam edecektir" diye konuştu.

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Böylesine güzel ve anlamlı bir turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlık kurumu çalışanlarımızın iç içe olduğu, heyecanı yüksek güzel bir turnuva gerçekleşti. Turnuva boyunca ter döken tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Zevkli geçen müsabakalar sonunda ise şampiyonluk ipini Karaman Devlet Hastanesi 2 takımı göğüslerken, ikinci Halk Sağlığı Müdürlüğü, üçüncü ise 112 Acil Servis takımları oldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy ve Mali ve İdari Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu tarafından verildi. Turnuva, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim