• BIST 9560.72
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Karaman Arıtma Tesisi’nin Üstü Kapatılıyor

Karaman Arıtma Tesisi’nin Üstü Kapatılıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'in yanı sıra, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak ve teşkilat üyeleri katıldı. Şehir genelinde devam eden altyapı yatırımları ile ilgili sunum yapan Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nin üzerinin kapatılacağının müjdesini verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ziyarette yaptığı açıklamada, "SASKİ şehrimizin altyapısına önemli yatırımlar yapıyor. Ayrıca içmesuyu konusunda da Sapanca Gölü'ne alternatif kaynaklar oluşturuyor. Suya yapılan yatırımları yakından takip ediyoruz. Gönül rahatlığı ile de Sakarya'da suyumuzu çeşmeden içiyoruz. Şehrimizin genelinde yapmış oldukları yatırımlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Sakarya'nın tüm ilçelerinde altyapı yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Rüstem Keleş, "Şehrimizi sağlam altyapı ile buluşturma adına önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Ekiplerimiz 365 gün, 24 saat sahada çalışmalarını sürdürüyor. SASKİ olarak şehrimizin altyapısını yeniden inşa ediyoruz. Şuanda şehrimizde devam eden 300 milyonluk projelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Sakarya'nın tüm bölgelerinde yağmursuyu, kanalizasyon, içmesuyu, atıksu arıtma tesisi projelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" ifadelerini kullandı. Rüstem Keleş sözlerinin devamında, "Sapanca Gölü'ne alternatif kaynaklar oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göle alternatif olacak Akçay Barajı'nda çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca baraj üzerinde üç tane hidroelektrik santrali inşa edeceğiz. Sakarya kendi enerjisini üreten bir şehir olacak. Ayrıca Karasu ve Kocaali bölgesinin içmesuyunu karşılayacak Çamdağı Barajı proje planlama çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimizin hayata geçirilmesi ile içmesuyu konusunda Sapanca Gölü'ne bağlı kalmayacağız. İçmesuyunu güvence altına almak için geleceğe dönük yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi üzerinin kapatılacağını da belirten Başkan Keleş, "İnşa ettiğimiz kanalizasyon hatları ile evsel ve endüstriler atıksuları Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde arıtıyoruz. Karaman Atıksu Arıtma Tesisi son derece modern bir tesis. Atıksu Arıtma Tesisimizin bulunduğu bölgede zaman zaman çeşitli nedenler ile bir koku sorunu yaşanıyordu. Hemen çözüm önerileri geliştirdik. Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nin üzerini tamamen kapatıyoruz. Olası koku sorunu tarihe karışıyor. Projemiz tamamlandı. Kısa süre içerisinde ihalesini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen programın sonunda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa AK, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Karaman Arıtma Tesisi’nin Üstü Kapatılıyor

Karaman Arıtma Tesisi’nin Üstü Kapatılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim