• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Karalar: "30-40 Yıldır Biriken Sorunları Çözeceğiz"

Karalar: "30-40 Yıldır Biriken Sorunları Çözeceğiz"
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın Türkiye'nin en problemli ilçesi olduğunu belirterek, "Ama emin olun sizlerin 30 yıldır, 40 yıldır çözülmeyen...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın Türkiye'nin en problemli ilçesi olduğunu belirterek, "Ama emin olun sizlerin 30 yıldır, 40 yıldır çözülmeyen sorunlarınızı çözeceğiz" dedi.

Yeşiloba Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Karalar bölgeye yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Karalar; "Yeşiloba Mahallemizdeki sokaklara bir yıl içinde tam 11 bin ton asfalt döküldü. Geçtiğimiz aylarda temelini attığımız ve tüm mahalleye hizmet verecek olan Taziye Evi bitmek üzere. Kapalı Semt Pazarı ile ilgili teknik altyapı çalışmaları bitti. Bu yıl içerisinde Kapalı Semt Pazarını hizmete açacağız. Mahalle halkından gelen cami yeri talebini de Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde çözeceğimize söz veriyorum" dedi.

Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ata Ürün, Başkanı Karalar'a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti. Ürün, "Sokaklarımıza yıl içerisinde 11 bin ton asfalt dökümü yapıldı. Bu geçtiğimiz dönemlerle karşılaştırıldığında rekor bir oran. Evet, mahalle olarak hala bazı eksikliklerimiz var, yok değil. Ama mahallemiz büyük. Hizmete doymuyoruz. Geçmiş yıllarda bu bölge diğer mahallelerden biraz geride kalmıştı. Ama Zeydan Başkanımızın göreve seçilmesiyle birlikte okullarımız, camilerimiz, sokaklarımız güzellik kazanıyor. İnşallah bu hizmetlerin devamını kendisinden bekliyoruz. Belediyenin tüm birimlerinden memnunuz. Telefonla alo dediğimiz zaman hemen yanımızda oluveriyorlar. Allah razı olsun hepinizden" diye konuştu.

KARALAR: "SEYHAN TÜRKİYE'NİN EN PROBLEMLİ İLÇESİ"

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 18 ay önce göreve seçildiğinde Seyhan'ın Türkiye'nin en problemli ilçesi olduğunu söyledi. Karalar, "Seyhan ilçesi geçmişten kaynaklanan eksiklikler nedeniyle Türkiye'nin en problemli ilçesidir. İmar, yol, temizlik, trafik ve işsizlik açısından da problemlidir. Hangi açıdan bakarsanız bakın Seyhan çok problemli bir ilçe. Kısaca çok problemli bir ilçeyi devraldık. 9 bin sokak var. Belki 8 bin 500 sokak bozuk. Belki 4 bin sokakta asfalt kapı eşiğinin üstüne gelmiş. En ufak yağmurda evlerinize su dolar hale gelmiş. Biz bunların hepsini bilen insanlarız. Çünkü bu memlekette doğduk. Bu memleketin her sokağını karış karış biliyoruz" dedi.

"CAMİ YERİNİ BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

"Millete hizmet hakka hizmettir. Milletimize hizmet etmek her zaman bizi onurlandırır" diyen Karalar, "Seneye kapalı semt pazarı hizmete girmiş olacak. Taziye evi bitmek üzere. Henüz 18 aylık belediye başkanıyız. Ama emin olun sizlerin 30 yıldır, 40 yıldır çözülmeyen sorunlarınızı çözeceğiz. Şimdi sizlerden gelen bir talep oldu cami yeri hakkında. Programı değiştireceğiz ve inşallah Büyükşehir Belediyemizle birlikte en kısa sürede bir cami yeri de vereceğiz Yeşiloba Mahallemize" şeklinde konuştu.

Karalar: "30-40 Yıldır Biriken Sorunları Çözeceğiz"

Karalar: "30-40 Yıldır Biriken Sorunları Çözeceğiz"

Karalar: "30-40 Yıldır Biriken Sorunları Çözeceğiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim