• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Karakuş: "Genç Oyuncularımıza Güvenmeliyiz"

Karakuş: "Genç Oyuncularımıza Güvenmeliyiz"
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, "Maç kazanmak kadar genç futbolcuları kazanmayı da bir o kadar önemsiyoruz. Bu çocukları yedekte tutarak kazanamazsınız" dedi.

Balıkesirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor'da, geçen hafta oynanan Denizlispor maçında sakatlanan Tevfik Köse'nin devreyi kapattığı ifade edildi.

"BU ÇOCUKLARI YEDEKTE OTURTARAK KAZANAMAZSINIZ"

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, Ziraat Türkiye Kupası gruplarının ilk maçında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 yenilmesinin ardından kadroda genç oyunculara yer vermesiyle ilgili olarak, "Maç kazanmak kadar genç futbolcuları kazanmayı da bir o kadar önemsiyoruz. Bu çocukları yedekte tutarak kazanamazsınız. Genç oyuncularımızın kendilerine güvenlerinin gelmesi gerekiyor. Genç oyuncularıma çok güveniyorum" diye konuştu.

"Eskişehirspor maçı öncesinde kadro yapımızda önemli bazı eksiklerimiz oluştu" diyen Karakuş, sözlerine şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz Luiz sakattı, Anco'nun sarı kart cezası vardı. Denizlispor maçı sonrasında Tevfik'in dizinden bir sakatlığı oldu ve en az iki hafta tedavi olması gerekecek. Kupa maçında Mehmet Can'ın sakatlanması ile oyuncu değişimi konusunda planlananın dışına çıkmak zorunda kaldık. Görev alan her oyuncumun üst düzey performans ile sahaya çıkıp en iyisini yapacağına inanıyorum. Eksiklerimizin arkasına saklanmayacağız. Galip gelmek için Balıkesirspor deplasmanına gideceğiz. Sonuçta önümüzde iki lig maçı var. Devam eden kupa maçlarımız olacak. Ligdeki her iki maçta da en iyi sonucu alıp devreye girmek istiyoruz" dedi.

Karakuş:

Karakuş:

Karakuş:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim