• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Karakay’da Terör Ve Destekçilerine Lanet Yağdı

Karakay’da Terör Ve Destekçilerine Lanet Yağdı
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Karakaya mahallesini ziyaret etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Karakaya mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu vatandaşların isteklerini dinledi. Başkan Gülcüoğlu burada yaptığı konuşmada terör ve teröre destek verenleri sert bir dille kınadı.

"Haçlılara karşı mücadele veriyoruz"

Başkan Şinasi Gülcüoğlu terör örgütleri ve arkasında duran destekçilerini ağır bir dille eleştirerek; "Buradan dün ve daha önceki günlerde şehadet şerbetini içerek hakka yürüyen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemizin üzerinde iki yüz yıldan daha fazla bir süredir bir haçlı seferi sistematik olarak yürütülüyor. Bakın kirli oyunlar demiyorum haçlı seferi alçakça, şerefesizce yürütülüyor. İşte dün bunun çirkin bir örneğini sergiledi. İkiyüzlü batı birleşmiş illetler, birleşmiş illetler diyorum çünkü illete dönüşmüş, mazlumların kanı akarken illet bir şekilde kanın akması için adeta teşvik ediyor. Bu gün daha güzel sohbetler yapıyor olabilirdik. Artık batıllıların haçlıların ülkemiz üzerinde oynadığı kirli oyunlar her geçen gün biraz daha net olarak ortaya çıkıyor. Değerli arkadaşlar bu ülkede sağ sol kavgası ya da etnik kökenli bir kavga hiç olmadı, bu ülkede hilal ile haçın kavgası vardı dünde bu kavga vardı, yarında bu kavga olacak. İşte buna karşı her zaman olduğu gibi dimdik bir Müslüman'a yakışır şekilde vakurla bu haçlıların üzerine gideceğiz. Bakın yanı başımız Suriye'de insanlar katlediliyor birleşmiş illetler daha düne kadar dost dediğimiz katil Amerika, Moskof komünisti maalesef orada çirkin emellerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Ama Türkiye devleti çok büyüktür çünkü sizlerin duası var. Sizlerin duası ve desteği ile bu zalimler çirkin emellerini asla tahakkuk edemeyecekler" şeklinde konuştu.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu daha sonra Karakaya mahallesinde devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim