• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Karaisalılar Derneği Başkanı Çetin Güven Tazeledi

Karaisalılar Derneği Başkanı Çetin Güven Tazeledi
Kongreye eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, 18. Dönem Adana Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Ersin Koçak, eski MTA Bölge Müdürü Şinasi...

Karaisalılar Derneği Başkanlığına Sadi Çetin yeniden seçildi.

Kongreye eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, 18. Dönem Adana Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Ersin Koçak, eski MTA Bölge Müdürü Şinasi Apaydın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlyas Karabulut, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Şimşek önceki dönem meclis üyeleri, siyasi parti il, ilçe temsilcileri, iş adamları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Sadi Çetin, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Öncelikle katılımın ve ilginin yüksekliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu ortam göstermiştir ki, Karaisalıların Adana ve Ankara üzerindeki ağırlığı yeniden heyecan yakalamıştır. Adana'da hem nüfus hem de seçmen sayısı olarak ciddi bir ağırlığımız var. 5 dönem Adana Büyükşehir Belediyesini bir Karaisalılı hemşerimiz yönetti. Her dönem milletvekilleri, bakanlar çıkardık. Önceki yıllardaki çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha güçlü bir destek ve kadro ile devam edeceğiz" dedi

Eski Devlet Bakanı Ersin Koçak ise, "Karaisalılı olmak bir ayrıcalıktır. Karaisalılar Derneği, çok büyük faydalar sağlayacak bir dernektir. Karaisalılar yeri geldiğinde yumruk gibi olabiliyor. Bunu ben yaşadım. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ta, yeni yönetimi kutlayarak, "Karaisalılar, gerektiğinde ne kadar güçlü olduklarını her zaman göstermişlerdir. Siz hemşerilerimden bir ricam olacak, öncelikle 2008'de açtırdığım ancak benden sonra sahipsizlikten kapatılan Karaisalı Kavşağı otoban girişinin açılması gerekli. Yol kapalı olduğu için Karaisalı-Adana otoyol girişini kullanan özellikle Karaisalılılar her gün 4 gidişte, 4 gelişte toplam 8 kilometre fazla yol kat ediyor. Zaman ve yakıt yönünden kayıplar yaşanıyor. Bunun için gerekli girişimler yapılmalı. Bize düşen görevler olursa biz de buradayız" ifadelerini kullandı.

Raporların okunmasının ardından yapılan seçim sonucunda Karaisalılar Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Sadi Çetin, yardımcıları Dr. Uğur Ünaldı, Orhan Canatar, Mehmet Taşçı, Fikret Güven, genel sekreter Burhan Coşkun, muhasip üye Cengiz Demir, Ahmet Damaksız, Cafer T. Özen, Hüseyin Kuşdemir, Zati Durna, Cemal Demirdağ, Mustafa Büyükdoğan, Yuşa Davarcı ve Bekir Karakuş.

Karaisalılar Derneği Başkanı Çetin Güven Tazeledi

Karaisalılar Derneği Başkanı Çetin Güven Tazeledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim