• BIST 9677.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Karaer; “Terör Diliyle Vatanseverlik Olmaz”

Karaer; “Terör Diliyle Vatanseverlik Olmaz”
Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye'nin ateş çemberinin içine çekilmek istendiğini belirterek, "Terör diliyle vatanseverlik olmaz" dedi.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye'nin ateş çemberinin içine çekilmek istendiğini belirterek, "Terör diliyle vatanseverlik olmaz" dedi.

Teröre destek bildirisine imza atan akademisyen ve edebiyatçıları eleştiren Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, "Terör dilini kullanarak vatanseverlik olmaz. Taşeron terör örgütlerini ve onların eylemlerini görmezden gelip, güvenlik güçlerimizin operasyonlarına karşı çıkmak, teröre destektir. Bebek katillerini savunarak, terörle mücadeleyi terör eylemi görerek aydın olunmaz. Bunu savunanlar önce kendilerini aydınlatsın. Bölgesinde güçlü ve lider bir Türkiye, uluslararası güçler tarafından istenmiyor.Terör eylemleriyle ülkemizin zor duruma düşürülmeye çalışılıyor.Bugüne kadar bölge halkının arkasına saklanarak terör eylemi yapanların maskeleri düştü. Onları destekleyen bir halk yok. Herkes terörün bitmesini, terörle mücadelenin en kısa sürede başarılı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyor" dedi.

"ÜLKEMİZ ATEŞ ÇEMBERİNİN İÇİNE ÇEKİLMEK İSTENİYOR"

Önce Sultanahmet, ardından da Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki bombaların aynı amaca hizmet ettiğini savunan Karaer, "Bundan önceki saldırılarda olduğu gibi, son iki terör saldırısında ülkemizin birlik ve beraberliği hedef alınmıştır. Ülkemizi Ortadoğu'daki ateş çemberinin içine çekmek isteyenler, taşeron ve kiralık örgütler aracılığı ile ülkemizde bir kaos ortamı oluşturma çabasındadır. İstanbul'daki saldırının turistik bir yerde olması ve hayatını kaybedenlerin başka ülke vatandaşı olması da, ülkemizi uluslararası arenada bir terör ülkesi olarak göstermenin çabasıdır" şeklinde konuştu.

Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmadığını ifade eden Baki Karaer, teröre karşı verilecek en büyük cevabın, bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek olduğunu kaydetti. Sağlık çalışanlarının bölgede hayatları pahasına hizmet vermeyi sürdürdüğüne işaret eden Karaer, terörle mücadelenin etkin olarak yürütüldüğü bölgelerdeki sağlık çalışanlarının güvenliklerinin mutlaka sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim