• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

KARADENİZBİRLİK'ten 'kızartmalık yağ'

KARADENİZBİRLİK'ten 'kızartmalık yağ'
Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK), özellikle kızartmalarda "hafif ve sağlıklı form" sağlanması amacıyla...

Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK), özellikle kızartmalarda "hafif ve sağlıklı form" sağlanması amacıyla ürettiği kızartmalık yağı piyasaya sürdü.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan KARADENİZBİRLİK Genel Müdürü Ünal Erarslan, "Tüketicilerden gelen talepler doğrultusunda uzun süredir araştırma ve geliştirilmesi yapılan, kızartmalarda kullanılan, defalarca kızartma yapılabilen dayanıklılığı yüksek, uygun fiyatlı "Bitkisel Karışım Kızartmalık Yağ', Birliğimiz tarafından üretilerek piyasaya sürülmüştür. Kızartmalara hafif ve sağlıklı bir form kazandırmak amacıyla üretilen yeni ürünümüz piyasadan beklenilen ilgiyi en kısa zamanda görecektir." dedi.

ÜRETİCİYE "PAZAR" GARANTİSİ

KARADENİZBİRLİK'in bölgede 37 yıldır tarımsal üretime kesintisiz destek verdiğine dikkat çeken Genel Müdür Erarslan, "Kooperatifimiz, bölgede yaklaşık 25 bin üretici ortağı birleştirici rolü ile temelinde işbirliği anlayışı yatan kooperatifçilik hareketinin önemli bir örneğini oluşturmaktadır. Hizmetlerini ve teknolojik alt yapısını sürekli geliştirmekte olan KARADENİZBİRLİK, ithalata dayalı sürdürülen yağ piyasasında yerli üreticisine her zaman pazar garantisi olmuştur." diye konuştu.

KALİTE BELGESİ, MODERN TESİSLER

Mamul kalitesinden hiçbir zaman ödün vermediklerini vurgulayan Ünal Erarslan, şunları kaydetti: "Birliğimiz öncelikle üreticilerini kaliteli üretime yönlendirmiş ve yıllardır hammadde kalitesini korumak amacıyla belli kriterlerde ürün alımı gerçekleştirmiştir. Merzifon'da kurulu Meray A.Ş. Yağ Fabrikası'nda işlenen ürünlerimiz, üretimin her aşamasında hijyenik koşullarda ve el değmeden ISO 9001:2008 Kalite Belgeli modern tesislerimizde mamül yağ üretimi ile beraber üretilen yüksek kaliteli küspe ile de yem sanayine önemli katkılar sağlamaktadır."

GÜVENİLİR ÜRETİMİN GARANTİSİ

KARADENİZBİRLİK'in bölgede üretim ve satış pazarında belirleyici önemli bir etken olduğunu, bölgesel anlamda pazarını giderek genişlettiğini de vurgulayan Genel Müdür Ünal Eraslan, tüketicilere de seslenerek, "Tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamak, birlik olarak her zaman hedefimiz olmuştur. Ürünlerimizde kullandığımız "kooperatif ürünüdür" ibaresi adeta güvenilir üretimin garantisi olduğumuzun işareti sayılmıştır." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim