• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Karadeniz Derneklerinden Başkan Üzülmez’e Ziyaret

Karadeniz Derneklerinden Başkan Üzülmez’e Ziyaret
Karadeniz kökenli olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yönetimlerini oluşturan Kocaeli Trabzonlular ve Kartepe Artvinliler Derneklerini makamında...

Karadeniz kökenli olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yönetimlerini oluşturan Kocaeli Trabzonlular ve Kartepe Artvinliler Derneklerini makamında ağırladı.

Kültür mozaiği içerisinde Karadenizlilerin yoğun yaşadığı ilçelerden biri olan Kartepe'de, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehri derneklerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Mevlüt Ağra'nın başkanlığında yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan Kartepe Artvinliler Derneği ilk ziyaretini Belediye Başkanı Üzülmez'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kartepe genelinde yüzde 45 oranında, il genelinde de yoğun bir nüfusa sahip olduklarını belirten Kartepe Artvinliler Derneği Başkanı Mevlüt Ağra, yenilenen yönetim kurulu ile iyi bir dernek çalışması faaliyetinde bulunmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Öncelikle Artvinlilere yakışan güzel bir dernek binası kazandırmak adına çalışma yaptıklarını ifade eden Ağra, Mart ayında düzenleyecekleri, Artvinlilerin unutamayacağı bir kurtuluş gecesi için kolları sıvadıklarını kaydetti. Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimi ise ziyaret anısına Başkan Üzülmez'e, "Trabzon Hatırası" yazılı peştamal hediye etti. Geçmiş yıllardan tanıştığı Başkan Üzülmez'i makamında ziyaret eden Durmuşoğlu, yeni yönetimini tanıştırdı.

Derneğin etkinlikleri ile projelerini başkan ile paylaşan ve destek isteyen Durmuşoğlu, kendilerini kabul eden Başkan Üzülmez'e, "Karadenizlilerin yoğun yaşadığı bir ilçe olan Kartepe'de biz sizinle gurur duyuyoruz. Sizin de bizimle gurur duymanızı ve yanımızda olduğunuzu bilmek istiyoruz" diye konuştu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, nazik ziyaretlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Yeni seçilen dernek yöneticilerini tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Üzülmez, "Ben de Karadenizliyim; baba tarafı Artvin anne tarafı Trabzonludur. Karadeniz başta olmak üzere tüm hemşehri dernekleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğini ve bütünlüğünü tek bayrak tek millet bütünlüğü altında inanmış ama kendi öz kültürünü ve geleneklerini yaşatma adına çok aktif olan vatanını milletini milli ve manevi değerlerini seven dernekler bizim yol arkadaşlarımızdır, can yoldaşlarımızdır" ifadelerini kullandı.

Karadeniz Derneklerinden Başkan Üzülmez’e Ziyaret

Karadeniz Derneklerinden Başkan Üzülmez’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim