• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Karadağ’dan Yatırım Ve İşbirliği Çağrısı

Karadağ’dan Yatırım Ve İşbirliği Çağrısı
Karadağ'ın Berane Belediye Başkanı Dragoslav Scekiç Adana Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, ticari ilişkileri ve yatırım işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini...

Karadağ'ın Berane Belediye Başkanı Dragoslav Scekiç Adana Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, ticari ilişkileri ve yatırım işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, sanayici ve işadamlarını yatırım yapmaya davet etti.

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özkök, İsa Tuzcu ve Genel Sekreter Bora Kocaman ile görüşen Belediye Başkanı Scekiç, Karaisalı ile Berane'nin kardeş şehir olması nedeniyle Adana'da bulunduklarını, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini amaçladıklarını belirtti.Adana'da bulunmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Dragoslav Scekiç, Berane'nin ekonomik ve ticari açıdan bölgesinde merkezi bir konumda bulunduğunu, teşvik bölgesi olması nedeniyle yatırımcılara çok cazip şartlar sunulduğunu ifade etti.

Ticari ilişkilerin ve özellikle Türk yatırımcılarla işbirliğini geliştirmeyi arzuladıklarını belirten Başkan Scekiç,Türk yatırımcıları Türkiye'den ve Adana'dan yatırımcıları ülkesinde görmek istediklerini vurguladı. Scekiç, "Tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Sizlere ticari ilişkiler ve yatırımlar için her türlü imkanı, kolaylığı ve desteği sağlamaya hazırız" dedi.

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadağ'ın dost ve kardeş ülke olduğunu ancak karşılıklı ticaretin arzulanan seviyede olmadığını, artırılması gerektiğini belirten Şire, ticari ilişkilerin ve yatırım işbirliğinin geliştirilmesi için oda olarak ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye hazır olduklarını ifade etti.

Karadağ’dan Yatırım Ve İşbirliği Çağrısı

Karadağ’dan Yatırım Ve İşbirliği Çağrısı

Karadağ’dan Yatırım Ve İşbirliği Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim