• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Karacan’dan Eskişehirspor Açıklaması

Karacan’dan Eskişehirspor Açıklaması
AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehirspor kongresi ile ilgili hakkında çıkan "kongre sürecine müdahale etti" yorumların gerçeği yansıtmadığını...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehirspor kongresi ile ilgili hakkında çıkan "kongre sürecine müdahale etti" yorumların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Eskişehirspor kongresi ile ilgili sosyal medya üzerinden hakkında çıkan yorumlar nedeniyle bir basın açıklaması yapan Milletvekili Harun Karacan, "Dün geceden bu yana sosyal medyada sahte isimlerle açılan hesaplardan, kongre sürecine müdahale ettiğim yönünde gerçekle ilgisi olmayan paylaşımlar yapılmakta ve kamuoyunda şahsıma yönelik yanlış bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır" dedi.

Gerçeklerin saptırılmaması gerektiğini belirten Karacan, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal medya paylaşımlarında iddia edildiği üzere, Sayın Mesut Hoşcan'ın yeniden aday olmasını sağlama adına herhangi bir çabam olmamıştır. Bizim için bugün ve her zaman Eskişehirspor adına asıl olan kişiler değil, Eskişehirspor'un menfaatleridir. Kimler olduğunu aşağı yukarı tespit ettiğimiz takma isimli paylaşım sahiplerinin, Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumu fırsat bilip, ismimi de özellikle işin içine sokmak suretiyle yaratmak istedikleri algının, farklı bir amaç taşıdığını da söylemek isterim. Özellikle gerçek ismi ile değil de sahte hesap açarak sağa sola hakaret savuranlara, fitne ve gerginlik çıkarmaya çalışanlara prim verilmemeli, Eskişehirspor'un gündemi ucuz kahramanlıklar üzerinden şekillenmemelidir. Olan biteni en az zararla atlatmanın yolu, muhakeme ve kontrol yeteneğini kaybetmeden rasyonel adımlar atmaktan geçmektedir. Eskişehir'in Milletvekili ve çocuğu olarak tek isteğim, şehrin en büyük markası olan Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumu biran önce atlatarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılarıyla bu şehir halkını gururlandırmaya devam etmesidir. Bu konuda üzerime düşen ne varsa fazlasıyla yapacağımı bir kez daha ifade ediyor; kongre üyesi olmaktan onur duyduğum Eskişehirspor'umuzun bu kritik günleri atlatacağına olan sonsuz inancımı tekrarlamak istiyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim