• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu
Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de çocukları sporla buluşturuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de çocukları sporla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinasyonunda organize edilen faaliyetlerin Karacabey ayağı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, organizasyona destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karacabey Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Sağlıklı bir gençlik için Türkiye'nin en büyük spor faaliyetini düzenlediklerini ve bir yılda yüzbinlerce öğrenciyi spor etkinliklerinde buluşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, Türkiye'nin 2023 hedeflerini sporcu bir gençlikle gerçekleştireceklerini ifade etti. Ülkenin ve Bursa'nın geleceği için gençlerin önemli olduğunu dile getiren Altepe, "En güzel eğitimi almanız, sporcu ve sağlıklı, vizyon sahibi birer fert olmanız en büyük temennimiz. Onun için bu organizasyonları düzenliyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Çalışmak sizden destek bizden" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ekrem Kos ise, Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte düzenledikleri spor etkinliklerinde yüzbinlerce öğrenciye her türlü imkanın sağlandığını kaydederek, bütün öğrencileri bu ayrıcalıktan yararlanmaya davet etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Altepe'ye teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde Karacabey olarak sporu hayatın her alanına taşımak için yoğun çaba gösterdiklerini kaydeden Özkan, "Güçlü nesiller yetiştirmek hedefimiz. İnşallah bu tür çalışmalarla hedefimize çok daha hızlı ulaşacağız" diye konuştu.

Başkan Altepe'ye spor salonuna girişinde öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Büyükşehir Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren ve hareketleriyle Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren Karizma Akrobasi Grubu da gösteri yaptı. Öğrencilere madalyalarını takdim eden Başkan Altepe, okullara spor malzemelerini de teslim etti.

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu

Karacabey’de ‘Spor’ Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim