• BIST 9724.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Karacabey Sportif Etkinliklere Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor

Karacabey Sportif Etkinliklere Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor
Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük önem verilen sportif yatırım hamleleri, meyvelerini vermeye devam ediyor.

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük önem verilen sportif yatırım hamleleri, meyvelerini vermeye devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, federasyon yetkililerinin gerçekleştirecekleri etkinliklerin startını Karacabey'den vermek istediklerini söyledi.

Türkiye ve dünya şampiyonalarında sayısız şampiyonluklara imza atan Karacabeyli sporcuların başarısı, tüm ilçe halkının yüzünü güldürürken, gelinen son durumun spor federasyonları tarafından da üstün başarı olarak nitelendirildi. Türkiye ve dünya şampiyonalarında kazandıkları madalya ve kupaları Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a sunan sporcular, kararlı adımlarla ilerlediklerini söyledi. Özkan, tüm spor branşlarına sağladıkları katkı ile "Spor Kenti Karacabey" hedeflerini ortaya koyduklarına dikkat çekti.

Son bir yılda gelinen mevcut durumun, beklenenden kat kat fazla başarılar içerdiğini dile getiren Başkan Özkan, "Yakalanan başarıların Bursa ve Türkiye sporuna yön veren kurum yetkilileri ile birlikte, federasyon yöneticilerinin de dikkatini çekti. Tüm branşlardaki federasyon yetkilileri, ilerleyen süreçlerde gerçekleştirecekleri etkinliklerin startını Karacabey'de vermek istiyor. Önümüzdeki günlerde pek çok sportif etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şüphesiz ki daha yolun başında olmamıza rağmen kısa zamanda bu denli başarıya ulaşmaktan dolayı hemşerilerimiz adına son derece gururluyuz. Başarılarımızı gören ve bizlere güvenini dile getiren işadamlarımızın, destek konusunda atağa geçmelerini de görmekten memnuniyet duyuyoruz. "Spor Kenti Karacabey" hedefimiz doğrultusunda tüm ilçe dinamikleri ile birlikte çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim